Πλημμύρισε η Βρετανία με αρκουδάκια Πάντινγκτον

ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΡΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΕ - ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2022 16:17

ΛΟΝΔΙΝΟ
Η απώλεια της βασίλισσας Ελισάβετ συγκλόνισε τη Βρετανία. Χιλιάδες πολίτες βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στα πάρκα της χώρας για να εναποθέσουν λίγα λουλούδια προς τιμήν της μακροβιότερης μονάρχη.
Πολλοί ήταν και εκείνοι που άφησαν αρκουδάκια Πάντινγκτον και σάντουιτς με μαρμελάδα, τα οποία η Αυτού Μεγαλειότης λάτρευε. Τώρα που η κηδεία της βασίλισσας πραγματοποιήθηκε όλοι αναρωτιούνται τι θα απογίνουν όλα τα παραπάνω. Οι Πάντινγκτον ενδέχεται να μείνουν στην αποθήκη για μήνες, μέχρι οι υπεύθυνοι των πάρκων να αποφασίσουν τι θα τους κάνουν.
«Οι αρκούδες που αφέθηκαν ως φόρος τιμής στη βασίλισσα στα πάρκα Green και Hyde ενδέχεται να καταλήξουν σε αποθήκες, καθώς οι αποφάσεις για το μέλλον τους αποδεικνύονται ακανθώδες ζήτημα», σημειώνει η daily mail. Το περουβιανό λούτρινο παιχνίδι έγινε σύμβολο θλίψης μετά τον θάνατο της βασίλισσας την περασμένη εβδομάδα. Εκατοντάδες αρκουδάκια τοποθετήθηκαν σε τοποθεσίες όπως το Green Park και το Hyde Park. Μάλιστα, ήταν τόσα πολλά, που οι ιθύνοντες ζήτησαν να πηγαίνουν μόνο λουλούδια, απαγορεύοντας ουσιαστικά τα Πάντινγκτον. Η παράκλησή τους ωστόσο, έπεσε στο κενό και εκατοντάδες αρκούδοι βρίσκονται πλέον στα σημεία αυτά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass