ΚΕΪΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Τίμησε την Νταϊάνα, επισκίασε την Καμίλα

Στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση ως πριγκίπισσα

Δημοσίευση: 24 Νοε 2022 12:30

Επίσημο δείπνο στον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής παρέθεσε χθες ο βασιλιάς Κάρολος, με τα βλέμματα όλων να εστιάζουν στη νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον. Και φυσικά, η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ εντυπωσίασε τους πάντες με ένα λευκό φόρεμα και την αγαπημένη τιάρα της πριγκίπισσας Νταϊάνας. Η πριγκίπισσα έδειχνε να απολαμβάνει τον ρόλο της, καθώς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας υποδέχτηκαν τον πρόεδρο της Νότιας Αφρική, Σίριλ Ραμαφόζα.


Ο Κάρολος παρέθεσε μάλιστα το πρώτο επίσημο δείπνο του ως βασιλιάς, με το μενού να περιλαμβάνει γεμιστό φασιανό και ψητό καλκάνι με άγρια μανιτάρια. Στην ομιλία του, χαιρέτησε τον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής και τους υπόλοιπους καλεσμένους σε πολλές από τις μητρικές τους γλώσσες, προτού παραδεχτεί ότι μέρη της ιστορίας της Βρετανίας «προκάλεσαν βαθιά θλίψη» - μια αναφορά στο αποικιοκρατικό παρελθόν του Ηνωμένου Βασιλείου.
Ο βασιλιάς έκανε επίσης το ακροατήριο να γελάσει με τα αστεία του για τον βρετανικό καιρό, ενώ απέτισε φόρο τιμής στην εκλιπούσα μητέρα του, την βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία πέθανε τον Σεπτέμβριο.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΡΟΣΗΜΟ
Η πριγκίπισσα είναι πάντα εντυπωσιακή, αλλά αυτή η εμφάνιση ήταν ακόμα πιο λαμπερή από το συνηθισμένο. Συγκεκριμένα, η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα της αγαπημένης της σχεδιάστριας Jenny Packham -συγκεκριμένα το φόρεμα Elspeth αξίας 5.075 δολαρίων- με λαμπερές παγιέτες σε σχήμα λουλουδιών. Επιστρέφοντας στην Κέιτ Μίντλετον, η δούκισσα ολοκλήρωσε το λουκ με σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια της πριγκίπισσας Νταϊάνας καθώς και το μαργαριταρένιο βραχιόλι της βασίλισσας Ελισάβετ. Φυσικά, πέρα από το μοναδικό φόρεμα, αυτό που ξεχώρισε στην εμφάνισή της ήταν η τιάρα με διαμάντια και μαργαριτάρια, την οποία έχει φορέσει σε πολλές επίσημες δεξιώσεις και η οποία ήταν ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της πεθεράς της, πριγκίπισσας Νταϊάνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass