ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Ευπρόσδεκτος ο Χάρι στη στέψη του Καρόλου

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2023 10:10

ΛΟΝΔΙΝΟ
Παρά τις… επιθέσεις του στη βασιλική οικογένεια, ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως είναι «ευπρόσδεκτος» από τους Βρετανούς στη στέψη του βασιλιά Καρόλου τον Μάιο.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Ipsos για λογαριασμό της εφημερίδας London Evening Standard, το 60% των ενήλικων ερωτηθέντων της Βρετανίας, θεωρεί ότι θα πρέπει να σταλεί πρόσκληση στον πρίγκιπα Χάρι για την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, ενώ ποσοστό μόλις 30% εξέφρασε αντίθετη γνώμη. Η ηλικιακή ομάδα 55 και άνω εμφανίζεται διχασμένη με το 42% να μην θέλουν να παραστεί ο Δούκας του Σάσεξ στην τελετή της 6ης Μαΐου στο Αββαείο του Ουέστμινστερ και το 47% να διαφωνεί. Από την άλλη πλευρά τρεις στους τέσσερις της ηλικιακής ομάδας 18 έως 34 ετών θεωρούν ότι ο δευτερότοκος γιος του Βασιλιά Καρόλου δεν θα πρέπει να απουσιάσει από μια τόσο σημαντική στιγμή όπως και η πλειοψηφία (65%) των ατόμων ηλικίας 35 - 54 ετών.
Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και το παλάτι του Κένσιγκτον, όπου ζουν ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, έχουν αρνηθεί να σχολιάσουν τους ισχυρισμούς του πρίγκιπα Χάρι κατά άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας στα απομνημονεύματά του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass