Ο δήμαρχος του Ριμπνικ στη Λάρισα

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2016 11:16

Στη Λάρισα βρίσκεται σήμερα η πρέσβειρα της Πολωνίας στην Αθήνα Αννα Μπαρμπαζάκ και ο δήμαρχος της αδελφοποιημένης με τη Λάρισα πόλης του Ριμπνικ (Rybnik) Πιοτρ Κουτζέρα, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας.

Κατά την παραμονή τους στη Λάρισα, τα στελέχη της αντιπροσωπεία της Πολωνίας θα έχουν επαφές και συναντήσεις με το δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη και στελέχη της δημοτικής αρχής αλλά και με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της περιοχής.

Σήμερα το πρωί έγινε συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου ενώ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου έγινε παρουσίαση από τον δήμαρχο του Rybnik Piotr Kuczera και από τον Δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη.

Αυτή την ώρα στο δημαρχείο γίνονται συναντήσεις εκπροσώπων αρχών και φορέων με τα μέλη της Πολωνικής αντιπροσωπείας στο χώρο του Δημαρχείου παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Αγοραστού.

Θα ακολουθήσει τοποθέτηση πινακίδας στον Κόμβο Rybnik (Μανδηλαρά και Κίρκης), ξενάγηση στο Αρχαίο Θέατρο και ξενάγηση στο Διαχρονικό Μουσείο

Στην αντιπροσωπεία θα μετάσχουν επίσης η μορφωτικός ακόλουθος της Πρεσβείας της Πολωνίας και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του Ρίμπνικ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass