ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΘΕ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ

Ι.Χ. «καρφώθηκε» στην καρότσα νταλίκας

* Ακαριαίο θάνατο βρήκαν, ο 45χρονος οδηγός του επιβατικού αυτοκινήτου και η 45χρονη συνεπιβάτιδα

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2016 0:15

 

Τραγικό θάνατο βρήκαν χθες τα ξημερώματα δύο 45χρονοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, όταν το επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν σφηνώθηκε στην κυριολεξία πίσω από ένα φορτηγό αυτοκίνητο.

Το δυστύχημα, που σημειώθηκε πέντε λεπτά πριν τις 6 χθες τα ξημερώματα στην εθνική οδό (ΠΑΘΕ) Αθηνών – Θεσσαλονίκης λίγα χιλιόμετρα πριν τον κόμβο του Συκουρίου, θεωρείται από τα σπάνια σε σύγχρονους αυτοκινητόδρομους καθώς και τα δυο οχήματα κινούνταν στο ίδιο ρεύμα, προς Θεσσαλονίκη.

Κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας, το επιβατικό που οδηγούσε ο 45χρονος Διον. Στ. Κωστόπουλος, «καρφώθηκε» στο πίσω μέρος της προπορευόμενης νταλίκας που οδηγούσε 48χρονος, με αποτέλεσμα το Ι.Χ. αυτοκίνητο να μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών και να βρούνε ακαριαίο θάνατο, τόσο ο οδηγός όσο και η 45χρονη συνεπιβάτιδα.

Αστυνομικοί, πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος έκαναν λόγο για σοκαριστικές εικόνες, ενώ πυροσβέστες της 8ης ΕΜΑΚ όσο και του 3ου ΠΣ Λάρισας επιχειρούσαν επί ώρες για να απεγκλωβίσουν το αυτοκίνητο που «σφήνωσε» κάτω από την νταλίκα αλλά και τα άψυχα σώματα των δύο επιβαινόντων.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., πέραν των αιτιών του δυστυχήματος, συνεχίσθηκαν και αργότερα με αφορμή και το γεγονός ότι η νεκρή γυναίκα δεν έφερε μαζί της ατομικά της έγγραφα ή στοιχεία που θα βοηθούσαν στην αναγνώρισή της. Ετσι η ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωσή της χθες το μεσημέρι καλούσε όποιον γνώριζε οτιδήποτε για το δυστύχημα να βοηθήσει, προκειμένου να εξακριβωθούν τα στοιχεία ταυτότητας της γυναίκας.

Τελικά χθες βράδυ, συγγενικό πρόσωπο, ήρθε στη Λάρισα και ταυτοποίησε τα στοιχεία της άτυχης 45χρονης που ζούσε στην Αθήνα, όπως και ο 45χρονος οδηγός του μοιραίου Ι.Χ..

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass