Συνελήφθη 53χρονος με χασίς

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2016 0:49

Ενας 53χρονος Φαρσαλινός, συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, κατηγορούμενος για «διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παράβαση του νόμου περί όπλων, παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα».

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «μετά από αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης από τον δράστη, διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες στην οικία του 53χρονου και στην επιχείρησή του, κατά τις οποίες βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και κατασχέθηκαν συνολικά: Ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 1.336,9) γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης, συνολικού βάρους 10,8 γραμμαρίων, τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης, μία νάιλον συσκευασία με χύμα αφορολόγητο καπνό, βάρους 368,3 γραμμαρίων, το συνολικό χρηματικό ποσό των 3.490 ευρώ, μία βαλλίστρα με οκτώ βέλη, μία διόπτρα, ένα κυνηγετικό όπλο με τη θήκη του, 200 κυνηγετικά φυσίγγια, 102 δυναμιτάκια και ένα κινητό τηλέφωνο». Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass