ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΒΡΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΚΕΡΜΑΤΑ

Ληστές, οι πρωινοί «πελάτες» του «Μασούτη»

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2016 20:21 | Τελευταία ενημέρωση: 05 Μαρ 2016 21:20

Δύο… ληστές ήταν, νωρίς χθες το πρωί, οι πρώτοι «πελάτες» του καταστήματος χονδρικής πώλησης (Cash and Carry) της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Μασούτης», στο 1ο χλμ της εθνικής οδού Λάρισας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου με την οδό Σωκράτους.

Δύο δράστες με την απειλή όπλου, είχαν στήσει «καρτέρι» στον υποδιευθυντή του καταστήματος και την ώρα που αυτός άνοιξε την πόρτα για να εισέλθει στο κατάστημα, οι ληστές τον αιφνιδίασαν ζητώντας τα χρήματα.

Οι ευγενικοί κατά τα άλλα ληστές, σύμφωνα με εκτιμήσεις, γνώριζαν λεπτομέρειες για τη λειτουργία του καταστήματος αλλά αγνοούσαν πως οι εισπράξεις της προηγούμενης ημέρας είχαν μεταφερθεί με χρηματαποστολή με αποτέλεσμα να κλέψουν τελικά τα... «πουγκιά» που προοριζόταν για τις ταμειακές μηχανές και τα οποία περιείχαν μόνο κέρματα, περί τις 3.000 ευρώ συνολικά.

Ο 51χρονος υποδιευθυντής, στις 6.30 χθες το πρωί, πήγε στο κατάστημα για να το ανοίξει, αφού στις 7 το πρωί τίθεται σε λειτουργία για το κοινό. Εισερχόμενος λοιπόν στο κατάστημα και ενώ επιχειρούσε να απενεργοποιήσει τον συναγερμό κατά τα προβλεπόμενα, μαζί του μπήκαν και οι δύο ληστές, κρατώντας ένα μακρύκανο όπλο.

Οι δύο ληστές αιφνιδίασαν τον 51χρονο και παράλληλα προσπάθησαν να τον καθησυχάσουν λέγοντας του να «μη φοβάσαι» και πως το μόνο που θέλουν είναι «τα χαρτονομίσματα». Οι δύο ληστές, πάντα με την απειλή όπλου αλλά χωρίς να ασκήσουν βία, οδήγησαν τον υποδιευθυντή στα γραφεία της διεύθυνσης του καταστήματος, όπου τον υποχρέωσαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Χωρίς επίσης να πιστεύουν ότι οι εισπράξεις της προηγούμενης ημέρας είχαν μεταφερθεί με χρηματαποστολή οι δύο ληστές, που σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» μιλούσαν άπταιστα ελληνικά, άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο για να βρούνε τελικά μόνο τα κέρματα - που προοριζόταν για τις συναλλαγές των πελατών στις ταμειακές μηχανές - τα οποία και πήραν.

Φεύγοντας «κλείδωσαν» τον υποδιευθυντή στα γραφεία της διεύθυνσης ενώ έκοψαν και τις γραμμές του τηλεφωνικού δικτύου με τη ληστεία να γίνεται αντιληπτή από τους υπαλλήλους της επιχείρησης που εκείνη την ώρα προσέρχονταν για εργασία. Τους δύο ληστές αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ..

Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass