Ολοκληρώθηκαν οι μετασυνεδριακές διαδικασίες στο Ποτάμι

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2016 6:06

Ολοκληρώθηκαν χθες Κυριακή 6 Μαρτίου οι μετασυνεδριακές διαδικασίες από το Ποτάμι με την εκλογή Οργανωτικού και Κοινοβουλευτικού Γραμματέα καθώς και του Πολιτικού Συμβουλίου από τα μέλη της Μεγάλης Συνάντησης των Αντιπροσώπων (ΜΕΣΥΑ). Οι εργασίες του συνέδριου κρίνονται ιδιαίτερα επιτυχημένες καθώς διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα και προέκυψαν χρήσιμα και ουσιαστικά συμπεράσματα και προτάσεις για το μέλλον του κινήματος. Η διαδικασία ανάδειξης Επικεφαλής κατέδειξε την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από τους εθελοντές του Ποταμιού ο Σταύρος Θεοδωράκης, όπου επανεξελέγη με ποσοστό περίπου 90%. Τα σημαντικά κέρδη που προέκυψαν από το 2ο Συνέδριο ήταν η αξιοποίηση για πρώτη φορά σε κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου των νέων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Ο Τομέας Πληροφορικής παρείχε τη δυνατότητα στους συνέδρους να ψηφίσουν με απόλυτη ανωνυμία και ασφάλεια μέσω ειδικής εφαρμογής από το κινητό τηλέφωνο, το tablet ή τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή, τα στελέχη της ΜΕΣΥΑ, αλλά και του Συμβουλίου Αξιολόγησης και Αξιοποίησης Στελεχών (ΣΑΑΣ). Το Ποτάμι είναι το μόνο κίνημα το οποίο πραγματοποιεί διαρκή αξιολόγηση των στελεχών εφαρμόζοντας στη πράξη τα όσα εμφατικά υποστηρίζει για τη στοχοθεσία, την αξιοκρατία, τη λογοδοσία και την αξιοποίηση των ικανότερων και αξιολογότερων πολιτών των τοπικών κοινωνιών.

Η Θεσσαλία είχε ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία στο 2ο Συνέδριο. Από τη Λάρισα μετείχαν ως σύνεδροι ο Βουλευτής Κώστας Μπαργιώτας, ο περιφερειακός συντονιστής Ντίνος Πλίτσης, ο εκπρόσωπος τύπου Βασίλης Βλάχος και οι εθελοντές Γιάννης Συνάπαλος, Κώστας Ιακωβάκης, Σήφης Ιατρίδης, Δημήτρης Σακατζής και Αθανάσιος Γαλάνης. Από την ηλεκτρονική ψηφοφορία που ακολούθησε εξελέγησαν ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Σακατζής και ο πολιτικός μηχανικός Αθανάσιος Γαλάνης μέλη της ΜΕΣΥΑ για την Λάρισα, ενώ για τη Θεσσαλία μέλος στο ΣΑΑΣ είναι ο Βασίλης Γαρόφλος από το Βόλο. Στη ΜΕΣΥΑ συμμετέχει επίσης ex officio o Βουλευτής του Ποταμιού Κώστας Μπαργιώτας και ο καθηγητής εφαρμογών του ΤΕΙ Θεσσαλίας Βασίλης Βλάχος, μετά από πρόταση του Επικεφαλής και του ΣΑΑΣ σύμφωνα με το καταστατικό. ​

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass