Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγιάς

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2016 17:41

 

 

(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

Συνεδριάζει την Παρασκευή 11 Μαρτίου, στις 10πμ, στο δημαρ­χείο Αγιάς, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγιάς, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτι­κού ακινήτου στη συμβολή των οδών 10ης Φεβρουαρίου και 25ης Μαρ­τίου της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς. (Εισήγηση: Τμήμα Προγραμματι­σμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής).

Έγκριση 5ης διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016. Παροχή πάγιας προκαταβολής στους προέδρους των Κοινο­τήτων του Δήμου Αγιάς. Αποδοχή δωρεάς της κ. Ελεονόρας Ζιούλη για την εκτέλεση εργασιών ανάπλασης στη θέση «Αγ. Χαράλαμπος» της Το­πικής Κοινότητας Μεγαλοβρύσου. (Εισήγηση: Τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών).

Εξέταση ενστάσεων κατά του Πρακτικού Ι του ηλεκτρονικού ανοικτού διεθνή διαγωνισμού για την ανάδειξη του αναδόχου για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών». Έγκριση του αποτελέ­σματος του δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υπη­ρεσία «Εργασίες αποκομιδής απορριμμάτων Δ.Ε. Λακέρειας, Μελιβοίας και Ευρυμενών». (Εισήγηση: Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών).

Ορισμός πληρεξούσιων δικηγόρων στις υποθέσεις αγωγών της Α.Ε. με την επωνυμία «Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδας Α.Ε. (ΟΤΕ Α.Ε.)» κατά του Δήμου Αγιάς, της εταιρίας με την επωνυμία «ΚΑ­ΡΑ­ΤΖΙΟΣ Α. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» κατά Δήμου Αγιάς, της Α.Ε. με την επωνυ­μία «ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑ­ΦΟΡΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» κατά Δήμου Αγιάς, της Βα­σιλικής Καραζούπη κατά Δήμου Αγιάς, αποζημίωσης των Παναγιώτη και Γεράσιμου Μηνιάτη κατά Δήμου Αγιάς, στην υπόθεση ανακοπής του Ιωάννη Χαράτση κατά Δήμου Αγιάς και κατά του υπ’ αριθμ. πρωτ. 562/1969/239335/29-12-2015 Π.Δ.Α. του δασάρχη Αγιάς και στην υπό­θεση αίτησης ακύρωσης της Δήμητρας Αλεξανδρή κατά του Δήμου Αγιάς. (Εισήγηση: Θεόδωρος Γκασδράνης, προϊστάμενος Τμήματος Κοι­νωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτι­σμού).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass