Ομιλία για τη διατροφή και την ποιότητα ζωής

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2016 17:04

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα εμπειρία είχαν οι εκπαιδεύομενοι του 2ου ΣΔΕ Λάρισας, κρατούμενοι του Καταστήματος Κράτησης Λάρισας. Δέχθηκαν την επίσκεψη του πανεπιστημιακού κ. Δημήτρη Κουρέτα καθώς και μεταπτυχιακών φοιτητών του και συνομίλησαν μαζί τους για θέματα ενδιαφερόντων τους.

Ο καθηγητής του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας μίλησε στους εκπαιδευόμενους για επιχειρηματικές προοπτικές απασχόλησης στο χώρο της φυτικής και ζωικής διατροφής, αλλά και στον τομέα της μεταποίησης στην Ελλάδα της κρίσης. Επίσης, τους μίλησε για τα πλεονεκτήματα καλλιεργειών που ευδοκιμούν στη χώρα μας, αλλά και τροφών που μπορούν να παραχθούν. Στο τέλος απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με επιχειρηματικές σκέψεις εκπαιδευόμενων που έχουν στην κατοχή τους γεωργικές εκτάσεις, αλλά και για την υγιεινή διατροφή και τα γνωρίσματά τους. Τέλος, απάντησε και σε ερωτήσεις για τα μυστικά της σωστής διατροφής των ανθρώπων που αθλούνται συστηματικά και εντατικά, δεδομένου ότι ο κ. Κουρέτας έχει συμμετάσχει σε ομάδες συμβουλευτικής Ελλήνων και ξένων αθλητών. Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν από αυτή τη συνάντηση και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος που συνόδευαν τον γνωστό πανεπιστημιακό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass