Πέθανε ο ιδιοκτήτης Ξένων Γλωσσών Γιώργος Αλεξίου

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2016 20:46 | Τελευταία ενημέρωση: 12 Μαρ 2016 0:30

Δεν άντεξε τελικά τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα 3 τελευταία χρόνια κι έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 58 ετών ο Γιώργος Αλεξίου. Γνωστός στην τοπική κοινωνία, όχι μόνο ως ιδιοκτήτης του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Αλεξίου σε Λάρισα (οδός Φαρσάλων) και Νίκαια, αλλά και για την πλούσια αθλητική και κοινωνική δράση που είχε αναπτύξει. Ο Γιώργος Αλεξίου διετέλεσε πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νίκαιας «Παναγροτικός» και της ΑΕΔ Νίκαιας, μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων –Κυπέλλου ΕΠΣΛ την περίοδο 2013-2014 (επί προεδρίας στην Επιτροπή Γρηγοριάδη). Στο άκουσμα της είδησης αναβλήθηκε ο σημερινός αγώνας της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΛ ανάμεσα στον Παναγροτικό και τον Κίσσαβο Συκουρίου, καθώς και όλοι οι σημερινοί αγώνες των τμημάτων υποδομής του Παναγροτικού.        

Η κηδεία του θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στη Νίκαια Λάρισας, ενώ αφήνει πίσω του την σύζυγο του, επίσης καθηγήτρια Αγγλικών Ασπασία, τα δίδυμα αγόρια του Κωνσταντίνο, Ευάγγελο- Λουκά, μαθητές στη Β Λυκείου και τον αγαπημένο του αδελφό Δημήτρη.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass