Παραμένουν στη «ΡΟΚΑ» οι πρόσφυγες

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2016 20:47

Οπως σημειώνεται από τον δήμο ο Λαρισαίων σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, προτάθηκε στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο χώρο της πρώην ΡΟΚΑ να υπάρξει μετακίνησή τους σε κλειστό χώρο και η παραμονή τους για λίγα 24ωρα και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών στο στρατόπεδο Κουτσοχέρου.

Αφού εξηγήθηκαν όλες ο παράμετροι που αφορούσαν στην μετακίνηση και στις συνθήκες που θα επικρατούσαν σε κλειστό χώρο, η συντριπτική πλειονότητα των προσφύγων ζήτησε να μην μετακινηθούν και να παραμείνουν στη ΡΟΚΑ  , μέχρι την ολοκληρωση του νέου καταυλισμού στο στρατόπεδο «Ευθυμιόπουλου»  

Μετά τη συγκεκριμένη απόφαση ο Δήμος Λαρισαίων αλλά και οργανώσεις που δραστηριοποιούνται για τη στήριξη των προσφύγων εξετάζουν  όλες τις πιθανές προτάσεις για τη βελτίωση των συνθηκών και κυρίως τις λύσεις που αφορούν στη θέρμανση. 

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απ.. Καλογιάννης, αντιδήμαρχοι, στελέχη της δημοτικής αρχής και πλήθος μελών εθελοντικών οργανώσεων βρίσκονται καθημερινά στο χώρο της ΡΟΚΑ προκειμένου να λαμβάνονται επι τόπου αποφάσεις για μια σειρά ζητήματα που αφορούν συνεχή στη βελτίωση των συνθηκών για την προσωρινή διαμονής των προσφύγων στο συγκεκριμένο χώρο. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass