Επισιτιστική βοήθεια την Τρίτη στη Σκεπαστή Αγορά

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2016 21:01

Την Τρίτη 29 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η τρίτη διανομήτροφίμων της Κοινωνικής Σύμπραξης Λάρισας στο πλαίσιο του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας» για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Η διανομή θα διαρκέσει τρεις ημέρες, μέχρι και την Πέμπτη 31/03/2016. Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι είδη παντοπωλείου και είδη βασικής υλική συνδρομής και πιο συγκεκριμένα: λάδι, μήλα πορτοκάλια, λάχανο, σκόνη πλυντηρίου, υγρό καθαρισμού γενικής χρήσης, υγρό καθαρισμού για πιάτα, σαμπουάν και οδοντόκρεμα.

Για τους ωφελούμενους του Δήμου Λαρισαίων η διανομή θα γίνει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης τις ημέρες Τρίτη- Τετάρτη – Πέμπτη- και ώρες 9:00- 15:00 .

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας των ωφελούμενων η διανομή θα γίνει με αλφαβητική προτεραιότητα και ανά δίωρο. Έχει ήδη ολοκληρωθεί η αποστολή ενημερωτικού sms σε όλους τους ωφελούμενους με ακριβής πληροφορίες.

Στους υπόλοιπους Δήμους της Σύμπραξης έχει οριστεί συγκεκριμένο σημείο διανομής στις έδρες των Δήμων, καθώς και Υπεύθυνοι Διανομής οι οποίοι έχουν αναλάβει την ενημέρωση των ωφελούμενων. Συγκεκριμένα η Διανομή θα γίνει στα Κοινωνικά Παντοπωλεία του κάθε Δήμου.

Να τονιστεί πως για την παραλαβή των προϊόντων απαραίτητη είναι η προσκόμιση επίσημου έγγραφου στο όποιο αναφέρεται ο ΑΜΚΑ είτε του αιτούντα είτε οποιουδήποτε άλλου μέλους της εγκεκριμένης οικογένειας. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει στο σημείο Διανομής για λόγους υγείας, ηλικίας ή αναπηρίας τα προϊόντα τους παραδίδονται κατ οίκον με ευθύνη της Κοινωνικής Σύμπραξης.

Σε όσους δεν κατέστη δυνατή η ενημέρωση είτε με μήνυμα είτε τηλεφωνικά έχει αποσταλεί ταχυδρομική επιστολή στα στοιχεία Δ/σης που έχει δηλώσει ο αιτούντας στην αίτηση του.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πληθυσμού κατά τη διάρκεια της διανομής θα παρευρίσκεται στο χώρο και το Ιατροκοινωνικό Κέντρο Ευπαθών Κοινωνικά Ομάδων Roma καθώς και εθελοντές από τους Ενεργούς Πολίτες.

Παράλληλα θα υπάρξει ενημέρωση  για τις επερχόμενες παράλληλες συνοδευτικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής κατά το μήνα Απρίλιο.

Τηλέφωνο για πρόσθετες πληροφορίες: Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής- Διεύθυνση Πρόνοιας : 2410- 680242. Τζατζάκη Θεοδώρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass