Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ

Βανδαλισμοί στον Προφήτη Ηλία Τυρνάβου

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2016 0:29
Ο πρόεδρος της Δ.Κ. Τυρνάβου κ. Γιώργος Χαλούλης δείχνει τις καταστροφές στο εσωτερικό του οικήματος Ο πρόεδρος της Δ.Κ. Τυρνάβου κ. Γιώργος Χαλούλης δείχνει τις καταστροφές στο εσωτερικό του οικήματος

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Tου Κώστα Τσόλα

Μια απαράδεκτη εικόνα αντικρίζει ο επισκέπτης στην περιοχή του Προφήτη Ηλία Τυρνάβου, όπου στο πανέμορφο άλσος μικροί και μεγάλοι, ειδικά αυτή την εποχή απολαμβάνουν την ομορφιά της φύσης και το ανοιξιάτικο τοπίο μόλις λίγες εκατοντάδες μέτρα από το κέντρο της πόλης. Αυτή η πανέμορφη περιοχή παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Δήμου και της Τοπικής Κοινότητας Τυρνάβου συχνά πυκνά γίνεται αντικείμενο λεηλασιών και καταστροφών, από συγκεκριμένη ομάδα νεαρών πολιτών, όπως καταγγέλλεται.

Στον χώρο υπάρχει ένα ξύλινο σπιτάκι που δένει με το περιβάλλον και εξυπηρετούσε τις ανάγκες των επισκεπτών, αλλά και τις εορταστικές εκδηλώσεις για το Γαϊτανάκι - Μπουρανί της Καθαράς Δευτέρας. Πρόκειται για ένα οίκημα το οποίο στο εσωτερικό του δεν έχει αντικείμενα αξίας αλλά όλα όσα χρειάζονται για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Κι όμως αυτό το οίκημα αλλά και τα παγκάκια, τα τραπέζια για πικ –νικ και οι λάμπες φωτισμού καθημερινά καταστρέφονται όλο και περισσότερο.

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τυρνάβου κ. Γιώργος Χαλούλης καταγγέλλει το γεγονός και καλεί την αστυνομία να επαγρυπνεί και στον χώρο αυτό.

Χθες ο φακός της «Ε» βρέθηκε στον Προφήτη Ηλία Τυρνάβου και κατέγραψε τις καταστροφές. Ο κ. Χαλούλης απογοητευμένος από τη συμπεριφορά κάποιων συμπολιτών δείχνει τις καταστροφές αυτές στον φακό.

Μιλώντας στην «Ε» ο πρόεδρος της Τ. Κ. Τυρνάβου σημειώνει: «Καθημερινά ως Τοπική Κοινότητα και ως Δημοτική Αρχή καταβάλλουμε προσπάθειες να διατηρούμε τους χώρους αναψυχής καθαρούς και προσβάσιμους για τους συνδημότες, αλλά και τους επισκέπτες. Το άλσος του Προφήτη Ηλία είναι η μοναδική όαση πρασίνου ακριβώς πάνω από την πόλη. Καταγγέλλω τις φθορές που γίνονται και καλώ τους συμπολίτες που βλέπουν παρόμοια φαινόμενα να ενημερώνουν τον Δήμο ή την Αστυνομία γιατί δεν μπορεί μερικοί να αμαυρώνουν την εικόνα του Τυρνάβου και διότι η καθαριότητα και προστασία των κοινόχρηστων χώρων είναι υπόθεση όλων μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass