Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ριζοσπαστική Ενωτική Πρωτοβουλία: «Αλλα έλεγαν, άλλα ψήφισαν»

Δημοσίευση: 04 Απρ 2016 13:20

Με αφορμή τη συγκρότηση σε σώμα του νεοκλεγέντος Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων ν. Λάρισας η παράταξη «Ριζοσπαστική Ενωτική Πρωτοβουλία» σε ανακοίνωσή της επισημαίνει τα εξής:

«Πολλά ερωτήματα προκάλεσε η στάση των παρατάξεων ΔΑΣ(ΠΑΜΕ-ΚΚΕ) και ΣΥΝ-ΑΝ (ΠΑΣΚΕ) που ενώ προεκλογικά αλληλοκατηγορούνταν, όταν ήρθε η ώρα της κατανομής των αξιωμάτων στο Διοικητικό Συμβούλιο των Δημοτικών Υπαλλήλων άλλα έπραξαν.

Η ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) πρότεινε και ψήφισε για Γ. Γραμμάτεα του συλλόγου τον εκπρόσωπο της ΣΥΝ-ΑΝ (ΠΑΣΚΕ) κ Κουκούλη Δημ.  Τους καταγγέλουμε γιατι παραβίασαν την σειρά κατανομής των αξιωματων στο Δ.Σ που ειναι 1) πρόεδρος, 2) αντιπρόεδρος 3) γ.γραμματέας. Έτσι αναφέρεται στο αρθ. 27 παρ. 3 και αρθρ.30, 31, 32 του καταστατικού του συλλόγου αλλά και το αρθρ.9 του 1264/82 που ατυχώς επικαλέστηκαν.

Για ποιό λόγο έγινε αυτή η συναλλαγή; Τι θέλουν να συνυπογράφουν και τους ενοχλούσε στην θέση του γ. γραμματέα να είναι ο εκπρόσωπος της Ριζσπαστικής Ενωτικής Πρωτοβουλίας; Αυτοί δεν ήταν που κατήγγειλαν επανειλημμένως τον κ.Κουκούλη για παραβίαση του καταστατικού του συλλόγου;

Δεν ήταν ο ίδιος ο εκπρόσωπος της ΣΥΝ-ΑΝ (ΠΑΣΚΕ) που παρουσίασε στις εκλογές παραποιημένο το μητρώο του συλλόγου για να ψηφίσουν μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη ή μέλη που είχαν ψηφίσει και σε άλλο σύλλογο;

Αυτοί δεν τον κατήγγειλαν οτι δεν επέτρεπε στον εκπρόσωπο της ΠΟΕ-ΟΤΑ να κ. Πετρόπουλο να μιλήσει στην γενική συνέλευση; Δηλώνουμε ότι η Ριζοσπαστική Ενωτική Πρωτοβουλία θα τηρήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις απέναντι στους συναδέλφους για προάσπιση των δικαιωμάτων τους, καταγγέλλοντας τις προσπάθειες ορισμένων για λήψη αποφάσεων χωρίς την συμμετοχή των εργαζομένων».

Σχετικά Άρθρα