Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα των Ρομά

Δημοσίευση: 08 Απρ 2016 15:54

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Ρομά, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων Νέας Σμύρνης της ΔΗ.Κ.Ε.Λ και το Εργαστήρι Ζωής του Ο.ΚΑ.ΝΑ., διοργανώνουν την Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 και ώρα 13:00 – 15:00 στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, βιωματικό - δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά σχολικής ηλικίας με θέμα: «Ίσες ευκαιρίες και Σεβασμός στη Διαφορετικότητα, Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί». Στο εργαστήρι συμμετέχουν η κα. Χαϊδούτη Λένα ως αφηγήτρια παιδικού παραμυθιού, η κα. Μπέκου Κατερίνα ως εμψύχωτρια θεατρικού παιχνιδιού και οι κυρίες Λεβέντη Κλειώ και Κούτρα Γεωργία στο εικαστικό εργαστήρι πασχαλινών κατασκευών. Θα ακολουθήσει μικρός μπουφές που θα συνοδεύεται από παραδοσιακούς χορούς και μουσική που θα επιλέξουν τα παιδιά.

Η δράση υλοποιείται στα πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του ΤΕΒΑ, Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Λάρισας, στο πλαίσιο παράλληλων συνοδευτικών δράσεων.

Για περαιτέρω ενημέρωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243, 2410-680220, fax: 2410680244 ή μέσω, e-mail: pronia@larissa-dimos.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass