Εκδήλωση της Πρωτοβουλίας αλληλεγγύης στους μετανάστες

Δημοσίευση: 18 Απρ 2016 15:34

Η Πρωτοβουλία αγώνα και αλληλεγγύης στους μετανάστες διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση την Τετάρτη 20 Απριλίου στις 8.00μ.μ., στην πλατεία Ταχυδρομείου με θέμα «οι πόλεμοι και οι συμφωνίες τους,

η αλληλεγγύη και οι αγώνες μας». Όπως σημειώνεται από τους διοργανωτές στην εκδήλωση «συζητάμε για όλα αυτά που συμβαίνουν στις χώρες της Μέσης Ανατολής και δημιουργούν εκατομμύρια προσφύγων, θρέφουν από τη μια το φονταμενταλισμό και από την άλλη την τρομουστερία και την ισλαμοφοβία. Τις αλλαγές στο πεδίο των δικαιωμάτων των προσφύγων που προκύπτουν από την υπογραφή της συμφωνίας Ε.Ε. – Τουρκίας, μιας συμφωνίας που χαρακτηρίστηκε από διεθνείς οργανισμούς «…τρομακτική συμφωνία που ντροπιάζει την Ευρώπη…». Την αλληλεγγύη των «από τα κάτω» που όσο κι αν στοχοποιούνται, επιμένουν να αυτοοργανώνονται και να συντονίζουν τη δράση τους έξω από κρατικές δομές και κυβερνητικούς σχεδιασμούς, να στέκονται στο πλευρό των προσφύγων του πολέμου, της καταπίεσης και της φτώχιας, να διεκδικούν σύνορα ανοιχτά και δικαιώματα σε ένα κόσμο που θα μας χωράει όλες και όλους όπου κανένας και καμιά δεν θα αναγκάζεται να ξεριζωθεί απ΄ τον τόπο του.

Μαζί με την Αντωνία Λεγάκη δικηγόρο, το Νίκο Χαραλαμπόπουλο Αντιπολεμική διεθνιστική κίνηση και, αλληλέγγυο από τις δομές φιλοξενίας Νοταρά, Κάνιγγος».

,

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass