Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενημερωτική συνάντηση δημάρχου με επικεφαλής παρατάξεων για τον ΟΣΕ

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2016 12:40

Ενημερωτική συνάντηση – συζήτηση με  επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και  εκπροσώπους τους, είχε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου, το μεσημέρι της Πέμπτης,  ο κ. Καλογιάννης ενημέρωσε τους επικεφαλής για την πορεία των συζητήσεων και των επαφών που έχουν πραγματοποιηθεί για τα ζητήματα του ΟΣΕ.  

Η ενημερωτική αυτή συζήτηση έγινε ενόψει της συζήτησης του θέματος, στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ερχόμενη Τρίτη, προκειμένου οι επικεφαλής να έχουν εκ των προτέρων πλήρη και σφαιρική ενημέρωση για τα όσα έχουν προκύψει από τις μέχρι τώρα συζητήσεις και πριν τη δημόσια ενημέρωση, που θα κάνει ο κ. Καλογιάννης στην επικείμενη συνεδρίαση. 

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί τρείς συναντήσεις του δημάρχου και στελεχών της δημοτικής αρχής με στελέχη του υπουργείου Μεταφορών και υψηλόβαθμα στελέχη των εταιρειών του ΟΣΕ (ΟΣΕ, ΓΑΙΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ).

  

Στη συνάντηση μετείχαν οι επικεφαλής παρατάξεων κ. Ρένα Καραλαριώτου και Ντ Διαμάντος καθώς και οι κ.κ. Κ. Καλαμπαλίκης, Αγγ. Παναγιωτακοπούλου και Γ. Παζιάνας, ως εκπρόσωποι των παρατάξεών τους.

Σχετικά Άρθρα