ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Με αναφορές στο Αρχαίο Θέατρο η ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας (φωτογραφικά στιγμιότυπα)

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2016 14:49 | Τελευταία ενημέρωση: 15 Μαϊ 2016 15:09

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελετή ανακήρυξης της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου σε Επίτιμο Δημότη του Δήμου Λαρισαίων, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

Κατά την ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Δημότη ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης κάλεσε τον κ. Παυλόπουλο να γίνει συνοδοιπόρος στην προσπάθεια της Λάρισας «με την τιμητική παρουσία σας σήμερα εδώ για την οποία σας ευχαριστούμε θερμά και με την αποδοχή της πρόσκλησής μας να γίνεται Επίτιμος δημότης Λαρισαίων πιστεύουμε ότι σας κάνουμε κοινωνό και πολύτιμο συνοδοιπόρο στην προσπάθεια της Λάρισας και στην πορεία της προς το μέλλον.

Είμαι βέβαιος ότι θα είσαστε κοντά στη Λάρισα και στους κατοίκους της. Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε, υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σας ανακηρύσσω Επίτιμο Δημότη του Δήμου Λαρισαίων».

Στους δεσμούς που τον συνδέουν με τη Λάρισα αναφέρθηκε κατά τη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισημαίνοντας συγχρόνως ότι με την ανακήρυξή του ως Επίτιμος Δημότης Λαρισαίων αναλαμβάνει ένα χρέος για τον τόπο και τους ανθρώπους του τόπου αυτού. Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο Αρχαίο Θέατρο της πόλης τονίζοντας ότι «πρέπει να γίνει επισκέψιμο το συντομότερο δυνατό. Είναι το μόνο αρχαίο θέατρο στην Ελλάδα που βρίσκεται εντός πόλης και πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό επισκέψιμο για να αποκτήσει τη σημασία του. Θα είναι μια ιστορική στιγμή για τη Λάρισα, εμπλουτίζοντας συγχρόνως την ιστορία του πολιτισμού της χώρας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της "ΕτΔ"

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass