Παρουσίαση του προγράμματος etwinning «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα»

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2016 12:37

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, το Europe Direct και ο Σύλλογος «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα» διοργανώνουν ημερίδα για την παρουσίαση του προγράμματος etwinning «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα».

Το eTwinning είναι η κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης. Η δράση eTwinning προωθεί τη σχολική συνεργασία στην Ευρώπη, μέσω της χρήσης των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), παρέχοντας υποστήριξη, εργαλεία και υπηρεσίες για τα σχολεία. Ξεκινώντας το 2005 το eTwinning έχει ενσωματωθεί στο Erasmus+ από το 2014.

Στο πρόγραμμα etwinning «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα» μετέχουν 15 σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσιο, Λύκειο) της Λάρισας.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα γίνει παρουσίαση των εργαλείων επικοινωνίας και συνεργασίας του προγράμματος etwinning καθώς και εργασιών εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στο έργο «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Μαΐου 2016, στις 7 το απόγευμα, στο κεντρικό αμφιθέατρο του κτιρίου Κατσίγρα (Τμήμα Ιατρικής - Πλατεία Ταχυδρομείου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass