Σκοτάδι στο κέντρο της Λάρισας και το ΓΝΛ!

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2016 23:03 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2016 0:37

Φωτιά ξέσπασε σε υπόγειο υποσταθμό της ΔΕΗ στον πεζόδρομο της Ερμού στο κέντρο της Λάρισας λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Η φωτιά σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε από βλάβη σε υποσταθμό και έγινε αντιληπτή από τα άτομα που ήταν εκείνη την ώρα σε γυμναστήριο που βρίσκεται ακριβώς πάνω απο τον υποσταθμό. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Πυρεσίας Λάρισας. Μια ολόκληρη περιοχή βυθίστηκε στο σκοτάδι, ενώ γύρω στις 11 το βράδυ, η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της.

Διακοπή ρεύματος και σοβαρό πρόβλημα δημιουργήθηκε και στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο εφημέρευε χθες. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΙΝΚΥΛ κ. Λάμπρο Καραγεώργο, η γεννήτρια του Νοσοκομείου λειτούργησε για ελάχιστο όμως χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα για 50 περίπου λεπτά της ώρας (αλλά από τις 11.10 και μετά, περίπου ως τα μεσάνυχτα δηλαδή), να μείνει στο σκοτάδι ολόκληρο το 5όροφο κτίριο στο οποίο στεγάζονται η Καρδιολογική, οι Παθολογικές και η Παιδιατρική Κλινικές, η μονάδα Εμφραγμάτων, το Νεφρολογικό (μονάδα Τεχνητού Νεφρού) και το Ογκολογικό τμήματα, καθώς και η αίθουσα των χειρουργείων, ενώ χωρίς νερό έμεινε η ΜΕΘ.

Σε ότι αφορά την φωτιά στον υποσταθμό της οδού Ερμού, επιτόπου έσπευσε με δύο οχήματα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και πυροσβέστες που την έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Π.Υ. η φωτιά εκδηλώθηκε στις 10.10 και κατασβέστηκε στις 10.55 το βράδυ. Σταδιακά και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα άρχισε η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε όλο τον κεντρικό τομέα, πλην της οδού Ερμού.

 

FOTIA 1

FOTIA 3

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass