Ορκωμοσία 17 νέων υπαλλήλων στο Δήμο Λαρισαίων μέσω ΑΣΕΠ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2016 14:27 | Τελευταία ενημέρωση: 26 Μαϊ 2016 14:38

Αναλαμβάνουν καθήκοντα στο Δήμο Λαρισαίων, μετά άλλοι 17 νέοι υπάλληλοι, που βρίσκονταν στη λίστα επιτυχόντων προκήρυξης του ΑΣΕΠ από το 2009.

Οι συγκεκριμένοι επιτυχόντες, αναλαμβάνουν υπηρεσία πέντε χρόνια, μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων από το ΑΣΕΠ και μετά την ψήφιση νόμου που εξαιρεί από την απαγόρευση προσλήψεων επιτυχόντες σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του δημάρχου κ. Απόστολου Καλογιάννης και του αναπληρωτή δημάρχου κ. Γιώργου Σούλτη.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων, απευθυνόμενος στους νέους εργαζόμενους – που θα στελεχώσουν την διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης - τόνισε ότι πρόκειται για μια σημαντική στιγμή που αποτελεί δικαίωση προσπαθειών, αγώνων και πιέσεων, τόσο των ιδίων των επιτυχόντων αλλά και της δημοτικής αρχής, που συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή στην κατεύθυνση της στήριξης του αιτήματος των επιτυχόντων. Τους κάλεσε δε να ανταποκριθούν με αίσθημα υπευθυνότητας στα καθήκοντα που θα τους ανατεθούν.

Μετά την ορκωμοσία η εκπρόσωπος των επιτυχόντων κ. Λένα Νιάκα, τόνισε τα εξής:

«Ως εκπρόσωπος των επιτυχόντων ΑΣΕΠ της προκήρυξης 1/242Μ/2009 και 1/57Μ/2009 θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα το δήμαρχο κ. Απόστολο Καλογιάννη, τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Σούλτη για την άψογη συνεργασία μας ώστε να φτάσουμε στην ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας και στο ποθητό αποτέλεσμα του διορισμού μας.

Επίσης ευχαριστούμε τους υπουργούς κ.κ. Παν. Κουρουμπλή και Χρ. Βερναρδάκη και ιδιαίτερα τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Κ. Πουλάκη για την άμεση διαχείριση και τακτοποίηση του θέματός μας.

Υστερα από 6 χρόνια μεγάλης αδικίας και ταλαιπωρίας μας άκουσαν, μας πίστεψαν, γίνανε το στήριγμά μαας ώστε να φτάσουμε στο τέλος.

Ευχαριστούμε επίσης το Γραφείο Προσωπικού του Δήμου Λαρισαίων και ειδικότερα τον προϊστάμενο κ. Αβ. Λουτρίδη, την κ. Νεκ. Αναστασίου και τον κ. Κων. Κουτσοπάγο για την απεριόριστη βοήθεια τους στη διεκπεραίωση της γραφειοκρατικής διαδικασίας για την πρόσληψή μας.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείξανε και την ανθρωπιά τους.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass