Ο Ρένος Καρυώτης για την εκδήλωση στη Φαλάνη

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2016 14:46 | Τελευταία ενημέρωση: 26 Μαϊ 2016 23:24

Ο τοπικός σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Φαλάνης, με τον συνδυασμό "Λάρισα - Νέα Αρχή" Ειρηναίος (Ρένος) Καρυώτης σε δήλωσή του σημειώνει τα εξής: «Στις 16 Απριλίου στο Πολιτιστικό κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Φαλανης διοργανώθηκε μια πολύ σημαντική εκδήλωση με θέμα τον Άγιο Νικόλαο όπου ψυχή της εκδηλώσης ήταν τα παιδιά της Β' Λύκειου σχολείου της Φαλανης. Δυο εκ των συνδιοργανωτών ήταν ο Δήμος Λαρισαίων και η Δημοτική Κοινότητα Φαλανης.

Τα παιδιά της Β' Λυκείου ήταν αυτά που κάνοντας πρόβες κάθε μέρα μας παρουσίασαν μια υπεροχή χορευτική εκδήλωση, ενώ βοήθησαν στον καθαρισμό του Ναού βάζοντας προσωπική εργασία από τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους. Αντί λοιπόν να τα επιβραβεύσουν δίνοντας τους ως ενθύμιο δωρεάν το cd και φωτογραφίες απο την εκδήλωση, με έκπληξη έμαθα ότι ζητήσανε από τα παιδιά 5 ευρω για το cd και 1 ευρω για κάθε φωτογραφία.


Τα ερωτήματα που προκύπτουν λοιπόν και πρέπει να απαντηθούν ενώ τους είχα προειδοποίηση είναι:
1) γιατί δεν ήρθε το θέμα στο ΔΣ της Δημοτικής Κοινότητας;
2) γιατί δεν ζητήθηκε από το Δήμο Λαρισαίων ως συνδιοργανωτής να καλύψει την εκδήλωση (βίντεο -φωτογράφος) έτσι ώστε να δοθεί τι υλικό δωρεάν στα παιδιά;
3) ποιος συνεννοήθηκε με τον κάμεραμαν και το φωτογράφο για να καλύψουν την εκδήλωση και να πουλήσουν μετά το υλικό χωρίς να ενημέρωση το ΔΣ της Δημοτικής Κοινότητας;


Κατά τη γνώμη μου τίθεται θέμα ηθικό απέναντι στα παιδιά που εργαστήκανε για την επιτυχία της όλης εκδήλωσης, αλλά και θέμα διαφάνειας για τη διαδικασία από πλευράς της τότε συμβούλου και νυν Προέδρου  της Δημοτικής Κοινότητας Φαλανης και υπεύθυνης (Πρόεδρος) του πολιτιστικού Κέντρου κ. Μαρίας Καλαιτζη. (Ήταν η εκπρόσωπος του Δημοτικής Κοινότητας στη εκδήλωση χωρίς να φέρει ποτέ το θέμα στο ΔΣ γιατί;).

Το θέμα πρέπει να αποκατασταθείάμεσα και να επιστραφούν τα λεφτά στα παιδιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass