Καθάρισαν την πλατεία της συνοικίας τους

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2016 12:22

Το καλύτερο παράδειγμα προς μίμηση έδωσαν ο πρόεδρος και τα μέλη του Μ.Ε.Σ Αγίου Θώμα, που προσέφεραν δωρεάν τις υπηρεσίες τους χθές Κυριακή 12 Ιουνίου στο Δήμο Λαρισαίων, προκειμένου να καθαρίσουν την πλατεία της συνοικίας, που είχε μετατραπεί σε «δάσος».

Η εθελοντική αυτή δράση συγκινεί γιατί προέρχεται από ανθρώπους που διέθεσαν τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους για να βοηθήσουν με προσωπική σκληρή δουλειά να αλλάξει όψη ο τόπος που ζουν και παίζουν τα παιδιά τους.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μια εβδομάδα, όταν ο πρόεδρος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων Γιώργος Δαούλας, πρότεινε στα μέλη του Μ.Ε.Σ Αγίου Θωμά να συμμετέχουν στη δράση της Κοινότητας «Καθαρισμός Πάρκου Αλκαζάρ», κι αυτοί συμφώνησαν αμέσως, να συνεργαστούν.

«Ήταν κάτι παραπάνω από αξιέπαινη η αποδοχή και η διάθεσή τους να βοηθήσουν στην όλη πρωτοβουλία», ανέφερε ο κ. Δαούλας. Τα μέλη του Μ.Ε.Σ Αγιου Θωμά όμως συνέχισαν και αυτήν την Κυριακή τη δράση τους. Αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας εργαλεία δικά τους έκαναν εθελοντικό καθαρισμό και κλάδεμα όλων των καλλωπιστικών δέντρων στην πλατεία της συνοικίας τους.

«Συγχαρητήρια» απ’ τον πρόεδρο της 1ης Δημοτικής Κοινότητας Γιώργο Δαούλα ο οποίος δεν αρκέστηκε μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη. «Η προσφορά αναγνωρίζεται. Καλός ο εθελοντισμός αλλά κάποτε πρέπει να μπει μια σειρά και κάποιοι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους» καταλήγει ο κ. Δαούλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass