Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΤΗ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Ξήλωσαν τις «διαβάσεις» πεζών

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2016 9:05 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Ιουν 2016 9:17

 

Τις επικίνδυνες, όπως είχαν εξελιχθεί, πεζοδιαβάσεις στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου ξήλωσαν χθες το μεσημέρι τεχνικά συνεργεία, στο πλαίσιο εξελισσόμενων έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων.

Οι διαβάσεις, με τους κυβόλιθους, με την πάροδο των ετών είχαν καταστεί... «αδιάβατες» για τους πεζούς. Ετσι με αφορμή και αιτήματα πολιτών, αποξηλώθηκαν τρεις διαβάσεις στις διασταυρώσεις της Μεγ. Αλεξάνδρου με τους πεζόδρομους, της Πατρόκλου, της Παπακυριαζή και της Κούμα ενώ, εφόσον το επέτρεπε ο χρόνος χθες θα αποξηλωνόταν και η τέταρτη πεζοδιάβαση στη διασταύρωση της Μεγ. Αλεξάνδρου με την οδό Κύπρου.

Σε αντίθεση περίπτωση «η συγκεκριμένη διάβαση θα αντικατασταθεί τις επόμενες ημέρες» όπως διευκρίνισε στην «Ε» ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Αθ. Πατσιούρας.

Λόγω των έργων η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε χθες το μεσημέρι με τα συνεργεία να εκμεταλλεύονται τη μειωμένη κίνηση καθώς η αγορά χθες το απόγευμα ήταν κλειστή. Να διευκρινισθεί ότι οι εργασίες αναμένονταν να ολοκληρωθούν χθες, προκειμένου σήμερα το πρωί η οδός Μεγ. Αλεξάνδρου να παραδοθεί στην κυκλοφορία. Οι επικίνδυνοι κυβόλιθοι θα αντικατασταθούν με άσφαλτο ενώ στα σημεία των διαβάσεων θα γίνουν διαγραμμίσεις.

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα