ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διάψευση παρέμβασης Κλίντον από τη… Λάρισα

* «Ο Ομπάμα δεν χρειαζόταν να πάρει τον Ποντέστα» λέει στην «Ε»

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2016 11:53
Με τον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό συναντήθηκε χθες ο κ. Κρις Σπύρου. Συζήτησαν για θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της Θεσσαλίας Με τον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό συναντήθηκε χθες ο κ. Κρις Σπύρου. Συζήτησαν για θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της Θεσσαλίας

 

Στη Λάρισα βρέθηκε χθες ο πρώην βουλευτής των ΗΠΑ αλλά και πρώην πρόεδρος Βουλής New Hampshire, κ. Κρις Σπύρου, επίσκεψη που συνέπεσε με την υπόθεση των emails από το Wikileaks.

Τα εν λόγω μηνύματα εμφανίζουν τον Λευκό Οίκο να προσπαθεί μέσω του Κλίντον να πιέσει τον Τσίπρα να κλείσει τη συμφωνία του περσινού καλοκαιριού λίγο μετά το δημοψήφισμα. Το πρόσωπο που μιλάει με τον Λευκό Οίκο είναι ο κ. Ποντέστα που επί ημερών Κλίντον ήταν προσωπάρχης του Λευκού Οίκου. Ένας άνθρωπος που έχει ιδιαίτερη σχέση με τον Θεσσαλό πρώην πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος του New Hampshire κ. Κρις Σπύρου καθώς και οι δύο είναι στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον ενόψει της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης με τον Τραμπ στο New Hampshire.

«Ο Ποντέστα είναι ο επικεφαλής της καμπάνιας της Χίλαρι και κατάγεται από το Λεωνίδιο με τον οποίο διατηρώ αδερφικές σχέσεις» τόνισε στην «Ε» ο κ. Σπύρου εξερχόμενος από το γραφείο του περιφερειάρχη κ. Αγοραστού με τον οποίο είχε συνάντηση για θέματα που αφορούν στη Θεσσαλία.

«Τα χαρακτηρίζω αστεία όσα βγήκαν στη δημοσιότητα και έχουν μόνο μια κατεύθυνση. Να πλήξουν τον αγώνα της Χίλαρι προσπαθώντας να συνδέσουν την οικογένεια με αριστερές κυβερνήσεις» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Κρις Σπύρου για τη διαρροή του Wikileaks.

«Αυτά βγαίνουν τώρα για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τον αγώνα που δίνει η Χίλαρι. Ο Ομπάμα δεν χρειάζεται άλλους ανθρώπους για να πει τι θα κάνει. Εδώ πήρε μόνος τους Άγγλους και τους είπε πως θα κάνουμε δουλειές με την Ε.Ε. και όχι με εσάς όταν ερχόταν το Brexit. Δεν χρειάζεται να πάρει τον Ποντέστα για το ζήτημα της Ελλάδας» κατέληξε.

Χθες εν τω μεταξύ ερωτηθείσα από το ΑΠΕ -ΜΠΕ κυβερνητική πηγή για τη διαρροή μέσω των wikileaks αναφορικά με τη συνομιλία Ομπάμα -Κλίντον, δήλωνε: «Επικοινωνία Τσίπρα -Κλίντον υπήρξε πριν από το δημοψήφισμα. Μετά το δημοψήφισμα έγινε μόνο με τον Πρόεδρο Ομπάμα».

Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass