ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΣΙΓΑΡΑ

Διαρρήκτες – «φουγάρα»

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2016 8:45

Περίπτερα αλλά και καταστήματα ψιλικών, σε χωριά του νομού, έβαλαν στο μάτι τις τελευταίες ημέρες άγνωστοι δράστες που αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ.. Οι δράστες, πέρα από τα χρήματα που όπως είναι αυτονόητο κλέβουν από τα καταστήματα, από τις μέχρι σήμερα γνωστές διαρρήξεις φαίνεται πως «στοχεύουν» κυρίως στα τσιγάρα.

Ολες – και οι τρεις – διαρρήξεις σημειώθηκαν την εβδομάδα που πέρασε. Η πρώτη καταγράφηκε σε παντοπωλείο στο Κόκκινο Νερό, με τον 33χρονο ιδιοκτήτη να βρίσκει παραβιασμένη την είσοδο του καταστήματός του από το οποίο οι δράστες, έκλεψαν 50 κούτες με τσιγάρα, περισσότερα από 400 ευρώ σε κέρματα, 20 τουλάχιστον κάρτες κινητής τηλεφωνίας αλλά και 10 μπουκάλια τσίπουρο προς πώληση.

Η δεύτερη διάρρηξη σημειώθηκε σε μίνι μάρκετ στον Πυργετό, με τον 24χρονο ιδιοκτήτη να βρίσκει επίσης παραβιασμένη την είσοδο του καταστήματος. Με τους δράστες να έχουν αφαιρέσει 2.000 πακέτα τσιγάρων και άλλα 200 πακέτα καπνού.

Τέλος, η τρίτη διάρρηξη σημειώθηκε σε περίπτερο 45χρονης στο Μακρυχώρι. Οπου οι δράστες, παραβιάζοντας τον ρολό του περιπτέρου αφαίρεσαν 500 πακέτα τσιγάρων καθώς και περί τα 100 ευρώ σε κέρματα. Με βάση τα όσα κατήγγειλαν στην ΕΛ.ΑΣ. οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων, η αξία των κλοπιμαίων, συνολικά ανέρχεται σε χιλιάδες ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass