ΣΟΒΑΡΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ 51ΧΡΟΝΟΣ

Άγριος ξυλοδαρμός έξω από μπαρ στο κέντρο της Λάρισας

* Η Αστυνομία συνέλαβε έναν 30χρονο και έναν 26χρονο

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2016 11:38

Σε σοβαρή κατάσταση, αλλά έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, 51χρονος Λαρισαίος μετά από καβγά με άλλους δύο άνδρες, έναν 30χρονο υπήκοο Αλβανίας και έναν 26χρονο Λαρισαίο.

Οι τρεις άνδρες συνεπλάκησαν, στις 3.30 τα ξημερώματα προχθές Παρασκευή έξω από μπαρ στο κέντρο της Λάρισας, κάτω από συνθήκες που ερευνά η αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 30χρονος χτύπησε τον 51χρονο με σιδερένιο λοστό στο κεφάλι ενώ ο 26χρονος χτύπησε τον 51χρονο με χέρια και πόδια. Το αποτέλεσμα ήταν ο 51χρονος, σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι να μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο και στη συνέχεια, λόγω της κατάστασής του, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου παραμένει νοσηλευόμενος, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλαβαν στη συνέχεια τον 30χρονο και τον 26χρονο οι οποίοι κρατούνται από προχθές ενώ αύριο Δευτέρα θα οδηγηθούν εκ νέου ενώπιον των εισαγγελικών αρχών κατηγορούμενοι για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Για την ίδια υπόθεση από την ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώθηκε ότι «συνελήφθησαν στις 28-10-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Λάρισας, ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι ο πρώτος με τη χρήση μεταλλικού αντικειμένου και ο δεύτερος με τη χρήση σωματικής βίας, προκάλεσαν βαριά σωματική βλάβη σε 51χρονο ημεδαπό. Ο παθών διεκομίσθη σε νοσοκομείο της πόλης. Το μεταλλικό αντικείμενο κατασχέθηκε» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ..

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass