Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ:

Έτσι θα κυβερνήσουμε και θα βγάλουμε τη χώρα από την κρίση

*Εντυπωσιακή η παρουσία «γαλάζιων» στελεχών στη χοροεσπερίδα

Δημοσίευση: 21 Νοε 2016 11:50

Τους τέσσερις βασικούς άξονες της κυβερνητικής πολιτικής της ΝΔ «που θα βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο, στο οποίο την έβαλε η καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, παρουσίασε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο «Αστέρας» (στον Αμπελώνα), η πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η κ. Κεφαλογιάννη μιλώντας στη χοροεσπερίδα που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας, με απόλυτη επιτυχία, καθώς το κέντρο γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, κάλεσε τα στελέχη της ΝΔ να βρίσκονται σε εγρήγορση, αφού πολύ γρήγορα η σημερινή κυβέρνηση θα συρθεί σε πρόωρες εκλογές και αναφέρθηκε στα οξυμένα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Τα βασικά σημεία της ομιλίας της κ. Κεφαλογιάννη ήταν:

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Οι 4 βασικοί άξονες της κυβερνητικής πολιτικής της ΝΔ είναι: 1. Η μείωση φόρων και εισφορών, ώστε να απελευθερωθούν πόροι και να μπορέσει να κινηθεί η πραγματική οικονομία. 2. Η δημιουργία ενός σταθερού φορολογικού περιβάλλοντος μέσα στο οποίο να ευδοκιμήσουν οι επενδύσεις. 3. Η αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, η απλούστευση διαδικασιών, η βελτίωση της λειτουργίας του κράτους και 4. Η εξασφάλιση ενός ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος στοχευμένα σε κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη. Η ΝΔ ως δύναμη ευθύνης έχει σχέδιο, έχει ικανούς ανθρώπους και γνωρίζει πώς να αξιοποιήσει τις μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες της χώρας μας. Να χτίσει, να δημιουργήσει ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, το οποίο θα αξιοποιεί τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Τον πρωτογενή τομέα, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, την ενέργεια, τη ναυτιλία, το σπουδαίο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε πως «εδώ και δυο χρόνια όλοι οι πολίτες βιώνουν μια απίστευτα οδυνηρή πραγματικότητα. Έχουμε ζήσει στιγμές που σε άλλες εποχές θα φάνταζαν αδιανόητες, απίστευτες. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έφτασε στο σημείο να θέσει σε κίνδυνο ακόμη και την ιστορική και θεμελιώδη επιλογή της παράταξής μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, της συμμετοχής της πατρίδας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Στο πεδίο της εξωτερικής μας πολιτικής συμβαίνουν πραγματικά πρωτοφανή πράγματα. Η Τουρκία αυξάνει κατά τρόπο απαράδεκτο τις προκλήσεις της, τολμάει να αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάνης. Ακούσαμε και τις βαθιά προσβλητικές δηλώσεις και από την πλευρά της Αλβανίας. Ο μοιραίος πρωθυπουργός- όπως αποδεικνύεται για τη χώρα μας- κ. Τσίπρας μαζί με την παρέα του δεν άφησε κυριολεκτικά καμία κοινωνική ομάδα που να μην εξαπάτησε. Oι νέοι άνθρωποι δεν μπορούν να βρουν δουλειά και αναγκάζονται για να μπορέσουν να ζήσουν να φύγουν στο εξωτερικό.

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο πρωτογενής τομέας έχει πληγεί βαρύτατα. Η κυβέρνηση Τσίπρα υπερφορολόγησε το εισόδημα των αγροτών, αύξησε υπέρογκα τις ασφαλιστικές εισφορές, που μπαίνουν -σε σταδιακή εφαρμογή- από φέτος και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τη συντριπτική πλειοψηφία τους εκτός επαγγέλματος. Και δυστυχώς αποτρέπει νέους παραγωγούς να επενδύσουν στον αγροτικό τομέα. Οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί της κυβέρνησης σε προϊόντα που αποτελούν εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα όπως η φέτα, δημιουργούν τεράστιο κίνδυνο στην εγχώρια παραγωγή και έχουν βάλει σε κίνδυνο χιλιάδες θέσεις εργασίας στο πλήθος τυροκομείων της περιοχής.

Να σημειωθεί, πως χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν οι βουλευτές Λάρισας της Ν.Δ κ. Χρήστος Κέλλας και Μάξιμος Χαρακόπουλος, Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ενώ την κ. Κεφαλογιάννη καλωσόρισε -από το βήμα- ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας Χρ. Καπετάνος.

Πριν τις ομιλίες η ΝΟΔΕ ΝΔ απένειμε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του αείμνηστου προέδρου της ΔΗΜΤΟ Αγιάς Γιώργου Πλατσά, ενώ στην κ.Κεφαλογιάννη προσφέρθηκε μια εικόνα των Εν Λαρίση Αγίων και φυσικά η έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία ενός λυράρη και ενός λαουτιέρη, οι οποίοι τραγούδησαν μαντινάδες, αφιερωμένες στην Κρητικιά βουλευτή, η οποία και έσυρε πρώτη τον χορό.

Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass