ΜΕ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΞΙΩΣΗ ΚΑΙ … ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Ο Τύρναβος υποδέχτηκε το νέο έτος

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2017 13:10
Με αισιοδοξία τα πρωτοχρονιάτικα μηνύματα του δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση. Με αισιοδοξία τα πρωτοχρονιάτικα μηνύματα του δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση.

Συνεχίζοντας την παράδοση χρόνων, με ανταλλαγή θερμών ευχών, μέσα σε γιορτινό κλίμα και σε ατμόσφαιρα αισιοδοξίας παρά τις οικονομικές δυσκολίες, υποδέχτηκε ο Τύρναβος τον νέο χρόνο 2017.

Προχθές Κυριακή, πρώτη ημέρα του χρόνου, το πρωί, με την παρουσία της φιλαρμονικής του Δήμου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Θέμη Σαμαντζή, έγινε η έπαρση της σημαίας στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ακολούθησε επίσημη δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό της Παναγίας Φανερωμένης, ενώ στη συνέχεια, μέσα στον ναό, ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, σημείωσε με έμφαση: «Ο ερχομός κάθε χρόνου δημιουργεί ελπίδα και αισιοδοξία για το νέο ξεκίνημα, προοπτική για πρόοδο και ευημερία, δύναμη για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και τα προβλήματα.

Αυτά τα χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά, τώρα που η κρίση για όγδοη χρονιά δοκιμάζει καθημερινά τις αντοχές και τις δυνάμεις μας.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για μοιρολατρική αντιμετώπιση, αλλά με περισσότερη αγωνιστικότητα, πίστη και πείσμα να αγωνιστούμε και να κάνουμε τις δυσκολίες ευκαιρίες για πρόοδο και ανάπτυξη με συνεργασία όλων, αλληλεγγύη, ευπρέπεια και σοβαρότητα.

Εύχομαι το 2017 να είναι για όλους τους συνδημότες μας και όχι μόνο, ευτυχισμένο και δημιουργικό. Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά».

Σε ανάλογο ύφος και με αισιοδοξία και οι ευχές της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου κ. Ρούλας Σουρλαντζή – Ζαχαράκη, κατά τη διάρκεια της δοξολογίας στον μητροπολιτικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμπελώνα η οποία τόνισε: « Αφήνουμε πίσω μας μια δύσκολη χρονιά. Σήμερα βρισκόμαστε στην ανατολή της νέας χρονιάς με την ελπίδα ότι το 2017 θα φέρει ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές. Ως δημοτική αρχή δεσμευόμαστε και τη νέα χρονιά να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τις αξίες, τις αρχές μας και τα πιστεύω μας για καλύτερες μέρες. Ευχόμαστε ολόψυχα να αντλήσουμε όλοι δύναμη από αποθέματα αισιοδοξίας μας και να προχωρήσουμε μπροστά με δυναμισμό και αποφασιστικότητα για να αναστρέψουμε την κατάσταση στο μέτρο που αναλογεί στον κάθε να μας. Οι δυσκολίες και τα παράπονα, καταστάσεις αναπόφευκτες για κάθε άνθρωπο, ευχόμαστε να ξεπερνιούνται και τη θέση τους να παίρνει η κανονική, δημιουργική και ευτυχισμένη όσο το δυνατόν ζωή». Τέλος η Σουρλαντζή αναφέρθηκε και στους νέους.

Μετά το τέλος της δοξολογίας, επίσημοι και δημότες κατευθύνθηκαν στο δημαρχείο της πόλης του Τυρνάβου όπου ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο παρέθεσαν δεξίωση.

Στις εκδηλώσεις στον Τύρναβο παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Τσιόπας και Κωνσταντίνος Κουλιός, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τυρνάβου κ. Γιώργος Χαλούλης, η υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και δημοτική σύμβουλος κ. Φανή Μπίλιου – Λαγκιόλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μάκης Κατσικαβέλας, Τάσος Ψύρρας, Νίκος Μαλάκος, Αστ. Ροντούλης κ.α.

Στον Αμπελώνα παρευρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Χρυσοβέργης και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα κ. Τασούλα Νταλαμπέκα κ.α. Τέλος και στον Αμπελώνα ακολούθησε δεξίωση στην μεγάλη αίθουσα του πρώην δημαρχείου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass