ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ» ΤΥΡΝΑΒΟΥ

«Προσκύνημα» στην πίτα του Ροντούλη

* Πλήρης στήριξη στους αγώνες αγροτών και κτηνοτρόφων

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2017 15:53

Σε μια πάρα πολύ μεγάλη αυτοδιοικητική συνάντηση δημοτών του Δήμου Τυρνάβου εξελίχθηκε η χθεσινή εκδήλωση της δημοτικής παράταξης της «Δράσης Πολιτών» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με επικεφαλής τον κ. Στέλιο Ροντούλη, τους δημοτικούς συμβούλους κ. Ανδρέα Ξηρομερίσιο και Θεόδωρο Λάππα, μέλη του συνδυασμού και πολλούς φίλους, στο κέντρο «Πανελλήνιον».

Θετική εντύπωση έκανε το γεγονός ότι στο κέντρο κυριολεκτικά «δεν έπεφτε καρφίτσα» και πολλοί ήταν εκείνοι που χαιρετούσαν τους κ. Ροντούλη, Ξηρομερήσιο, Λάππα και στελέχη του συνδυασμού και αναγκάζονταν να αποχωρήσουν λόγω έλλειψης χώρου.

Με την παρουσία τους χαιρέτησαν και τίμησαν τον Στέλιο Ροντουλη και τη «Δράση Πολιτών» στο σύνολό της η παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Θανάση Παιδή, του πρώην δημάρχου Λαρισαίων κ. Κώστα Τζανακούλη, των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Αβδέλλας κ. Γιάννη Γκάνα, Ροδιάς κ. Κ. Κουτσουνάκου και Βρυοτόπου κ. Σταματίας Γκουντουβά, του προέδρου της «Ελπίδας» του Αμπελώνα κ. Απ. Παπαϊωάννου, του προέδρου του Συλλόγου Πολυτέκνων νομού Λάρισας κ. Νίκου Τσόγκα, του προέδρου του Ιππικού Ομίλου Τυρνάβου κ. Νίκου Σιασιαμούτη, του Σωματείου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών ν. Λάρισας κ. Δημ. Πούρικα και του μέλους του Ποντιακού Συλλόγου Τυρνάβου εκ μέρους του Δ. Σ. κ. Κώστα Χαρακόπουλου.

Ήταν τόση μεγάλη η παρουσία του κόσμου που χρειάστηκαν να κοπούν δύο πίτες. Από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Θανάση Παιδή και από τον πρώην δήμαρχο Λαρισαίων κ. Κώστα Τζανακούλη.

Στον χαιρετισμό τους οι επισκέπτες- καλεσμένοι ομιλητές αναφέρθηκαν στο ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που διαδραματίζει στην τοπική κοινωνία σε περιόδους κρίσης και ευχήθηκαν στην παράταξη «Δράση Πολιτών» με επικεφαλής τον κ. Στέλιο Ροντούλη, τους δημοτικούς συμβούλους στον Δήμο Τυρνάβου και όλα τα στελέχη της παράταξης να συνεχίζουν να αγωνίζονται για το καλό της τοπικής κοινωνίας.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

Μιλώντας προς τους συνδημότες του ο κ. Στέλιος Ροντούλης εμφανώς ικανοποιημένος και συγκινημένος από την πάρα πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου αναφερόμενος στα δημοτικά ζητήματα τόνισε ιδιαίτερα το ρόλο στήριξης που καλείται να παίξει η Τ.Α. στα αιτήματα των αγροτών , των κτηνοτρόφων και των αμβυκούχων – αμπελοκαλλιεργητών, τονίζοντας ιδιαίτερα τους αγώνες που πρέπει να γίνουν για να καταργηθεί ο φόρος στο κρασί, να μην επιβαρυνθούν με νέα βάρη οι αμπελοκαλλιεργητές και να δοθεί Deminimis στήριξη στους κτηνοτρόφους οι οποίοι επλήγησαν από τις πρόσφατες πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες με παγετό μέχρι και -18,2 βαθμούς Κελσίου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε και με χρηματικό έπαθλο ο μαθητής της Γ΄ τάξης του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου Ντέλλας Βασίλειος του Γεωργίου για την επιτυχία πανελλαδικά στην κατηγορία παμπαίδων της ελευθέρας πάλης όπου βγήκε δεύτερος.

Το χρυσό φλουρί βρήκε η κ. Φανή Καλλιώνη – Κάιβα και το ασημένιο η κ. Αναστασία Σπανογιάννη.

* Την κοπή της πίτας και την εκδήλωση ευλόγησαν ο προϊστάμενος του ενοριακού ναού Αγίου Ιωάννη Τυρνάβου πρωτ. Γεώργιος Παπαϊωάννου και ο αρχιερατικός επίτροπος Αμπελώνα πρωτ. Νεκτάριος Φωκίδης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass