ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ

Απαιτείται σεβασμός στην Τρίτη Ηλικία

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2017 9:30

Τους κινδύνους «που παραμονεύουν από την ενδεχόμενη διακοπή λειτουργίας του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας λόγω μη έγκρισης επιχορηγήσεων από την Πολιτεία» επισημαίνει σε ερώτησή του προς την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης.


"Είναι απαράδεκτη η αδιαφορία του αρμόδιου Υπουργείου στις αλλεπάλληλες αιτήσεις του διευθυντή του Γηροκομείου για ενεργοποίηση της αδρανοποιημένης εδώ και χρόνια επιτροπής, η οποία θα εγκρίνει την πιστοποίηση του Γηροκομείου για να μπορέσει να καταστεί δυνατή η εκ νέου επιχορήγηση της δομής... λύνοντας έστω και προσωρινά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω έλλειψης πόρων" τονίζει στην ερώτησή του ο κ. Κατσιαντώνης «περιγράφοντας μάλιστα με τα πιο μελανά χρώματα τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι ηλικιωμένοι στο Γηροκομείο». «Στις μέρες κρίσης και κοινωνικής απομόνωσης που βιώνουν οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας, αποτελεί τουλάχιστον ηθική υποχρέωση της Πολιτείας η οριστική λύση του ζητήματος, αναλογιζόμενη μάλιστα ότι στο χώρο αυτό εξακολουθούν να βρίσκουν ζεστασιά 101 ηλικιωμένοι άνθρωποι» δηλώνει ο βουλευτής Λάρισας που ζητά «να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να ενεργοποιηθεί η αρμόδια επιτροπή και να εξασφαλιστεί η βιώσιμη οικονομική και θεσμική λειτουργία του Δημοτικού Γηροκομείου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass