Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ:

Εθνικός, όχι κομματικός ο αγώνας της ΝΔ

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2017 9:10

«Η ώρα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής πλησιάζει. Η συμφωνία Αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ υπογράφεται καθημερινά απ’ όλο και περισσότερους πολίτες».

Με τα λόγια αυτά χαιρέτισε την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, ο αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, βουλευτής Λαρίσης κ. Χρήστος Κέλλας, καλωσορίζοντας ταυτόχρονα τον κεντρικό ομιλητή, αντιπρόεδρο της ΝΔ, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν “πραγματικό μαχητή της παράταξης που δεν μασά ποτέ τα λόγια του”.
«Ο πρόεδρός μας και όλοι εμείς, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο στέλεχος της παράταξης, δίνουμε καθημερινά τη μάχη για να πείσουμε και τον τελευταίο πολίτη της χώρας για την ανάγκη να φύγει μια ώρα αρχύτερα η κυβέρνηση της καταστροφής. Αυτός ο αγώνας δεν είναι κομματικός. Αυτός ο αγώνας είναι εθνικός», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λαρισαίος πολιτικός, ο οποίος κατέληξε λέγοντας:
«Επειδή είναι εθνικός μόνο εμείς μπορούμε να τον δώσουμε με επιτυχία. Μόνο εμείς, γιατί είναι τα στελέχη αυτής της παράταξης που κράτησαν την χώρα όρθια στα δύσκολα, μέσω των μεγάλων εθνικών επιλογών. Ακριβώς αυτό θα καταφέρουμε και πάλι. Όλοι μαζί, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα φέρουμε και πάλι την αισιοδοξία στους Έλληνες. Σας καλώ σε έναν μεγάλο αγώνα για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό που δικαιούνται τα παιδιά μας. Αυτό που δικαιούται ολόκληρη η χώρα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass