Ο κ. ΗΛΙΑΣ ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

Ο διευθυντής της Αποκεντρωμένης στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2017 14:23
 Από την επίσκεψη του Γ.Δ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στον δήμαρχο Τυρνάβου Από την επίσκεψη του Γ.Δ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στον δήμαρχο Τυρνάβου

Επισκέψεις ουσίας είχε χθες το πρωί και το μεσημέρι στον Τύρναβο ο γενικός διευθυντής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Ηλίας Τσέλιγκας.

Ο κ. Τσέλιγκας συνοδευμένος από τον συνεργάτη του κ. Βάιο Καραστέργιο επισκέφθηκε τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση με τον οποίο είχαν εγκάρδια και θερμή συνάντηση και συζήτηση που ξεπερνούσε τα όρια μιας εθιμοτυπικής επίσκεψης. Ο δήμαρχος Τυρνάβου ενημέρωσε τον γενικό γραμματέα και τον συνεργάτη του για τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο σε όλους τους τομείς. Επίσης έγινε ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου αλλά και τις βασικές προτεραιότητες που έχει θέσει η δημοτική αρχή σε ό,τι αφορά σε έργα και άλλες δραστηριότητες.

Στο περιθώριο της συνάντησης ο κ. Σαρχώσης προσέφερε προϊόντα της περιοχής.

 Από την πλευρά του ο κ. Τσέλιγκας αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο Τυρνάβου για την πολύ ζεστή φιλοξενία, τον προσκάλεσε στο γραφείο του για συνέχιση της εποικοδομητικής αυτής κουβέντας που είχαν.

ΣΤΟΝ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ

Νωρίτερα ο κ. Τσέλιγκας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου όπου είχε συνομιλίες με τον πρόεδρο κ. Αγησίλαο Ραψανιώτη, τον γενικό διευθυντή κ. Βαγγέλη Σίκαλο και τα μέλη της διοίκησης κ. Θωμά Κακάλη και Γεώργιο Πολύζο. Στο Οινοποιείο υπήρξε ενημέρωση για τη συνεχώς ανοδική πορεία του συνεταιρισμού, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Έγινε επίσης ενημέρωση για ζητήματα που αφορούν στον αμπελοοινικό τομέα. Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν επίσης ο φόρος του κρασιού ο οποίος πρέπει να καταργηθεί καθώς και η προστασία του τσίπουρου Τυρνάβου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») / Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass