Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ “THE VOICE” (21.00, ΣΚΑΙ)

Απόψε τραγουδάει η Λαρισαία Νικολέττα Μηλιώνη

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2017 9:00

Τα 17 αστέρια που ξεχώρισαν διαγωνίζονται στον ημιτελικό του «The Voice of Greece», σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ανάμεσά τους και η Λαρισαία Νικολέττα Μηλιώνη που είναι πραγματική αποκάλυψη και φυσικά χρειάζεται την ψήφο των Λαρισαίων.

Μια ανάσα πριν αναδειχθεί ο χρυσός νικητής, στον ημιτελικό του φαντασμαγορικού show της ελληνικής τηλεόρασης, οι διαγωνιζόμενοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό. Η αγωνία των διαγωνιζόμενων, των coaches και του κοινού θα κορυφωθεί.

Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια διαγωνίζονται: H Νικολέττα Μηλιώνη, ο Άκης Κακαγής, η Κασσιανή Λειψάκη, ο Γιάννης Μαργάρης και η Κωνσταντίνα Τσιριμώνα. Με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη εμφανίζονται: Ο Allan Paul, ο Γιάννης Παντελαίος,η Billie Isak και η Κέλλυ Ντούλια. Mε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου παίρνουν μέρος: Ο Βαγγέλης Τσακνάκης, η Κυριακή Κοτζιάμπαση και η Ελπίδα Πράμας. Tέλος, με την ομάδα του Σάκη Ρουβά θα δούμε τους: Γιώργο Καρέλη, Παναγιώτη Χατζήπαπα, Ξενοφώντα Δουλουμάκη, Γιώργο Κυδωνάκη και τον Χρήστο Θεοδώρου.

Αγωνία λοιπόν για το ποιοι θα κερδίσουν και θα πάρουν τις οκτώ θέσεις για τον μεγάλο τελικό…