ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Κλείνουν Ηλιοδώρου και Ρούσβελτ

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2017 10:10

Κλειστές θα παραμείνουν την ερχόμενη Πέμπτη 2 Μαρτίου και την Παρασκευή 3 Μαρτίου, η οδός Ηλιοδώρου και τμήμα της οδού Ρούσβελτ, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών.

Η απόφαση αφορά στην οδό Ηλιοδώρου και την οδό Ρούσβελτ, από τη συμβολή της με την οδό Ηπείρου έως τη συμβολή της με την οδό Ιουστινιανού και τις δύο ημέρες κατά τις ώρες, από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Η κίνηση των αυτοκινήτων θα γίνεται μέσω των οδών Μεγ. Αλεξάνδρου, Μανδηλαρά, Ανθ. Γαζή και Ηρ. Πολυτεχνείου.

ΚΑΙ Η ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΥ

Κλειστή θα παραμείνει την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 2 Μαρτίου, τμήμα της οδού Θεοφράστου λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν στο τμήμα της Θεοφράστου μεταξύ των οδών Τζ. Καρέζη και Μ. Κίτσιου, από τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου έως και τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Μαρτίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Τζ. Καρέζη και Θεοδωρακοπούλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass