Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απεβίωσε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Σωτηρίου

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2017 14:43 | Τελευταία ενημέρωση: 20 Μαρ 2017 15:39

Απεβίωσε σήμερα ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Λάρισας και νομικός, Γιάννης Σωτηρίου.

Ο Γιάν. Σωτηρίου, ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΗΦΑΚ» είχε κατέλθει στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Ο δήμαρχος Λαρισαίων, πληροφορηθείς τον θάνατο του πρώην δημοτικού συμβούλου και υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Σωτηρίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με τον Γιάννη Σωτηρίου, υπηρετήσαμε επί σειρά ετών  την Αυτοδιοίκηση, το Δήμο Λάρισας και τους συμπολίτες μας, από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.

Παρά τις διαφορετικές πολιτικές απόψεις και σε μια διαφορετική πολιτική περίοδο, είχαμε την ευκαιρία να συζητάμε, να συμφωνούμε και να διαφωνούμε, πιστεύοντας πάντα ότι υπηρετούμε το καλό της Λάρισας και των συμπολιτών μας.

Ηταν ανθρωπος μετριοπαθής και συγκαταβατικός, με ιδιαίτερα λαμπρή πορεία και στο χώρο της δικηγορίας, την οποία κόσμησε με την μακρόχρονη παρουσία του.

Σταθερά προσηλωμένος στα δημοκρατικά ιδεώδη συνέβαλλε με τις γνώσεις του και τις δημιουργικές του προτάσεις στην υλοποίηση του έργου της τότε δημοτικής αρχής με γνώμονα πάντα το συμφέρον της πόλης.

Στην οικογένεια του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Σχετικά Άρθρα