ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΑΓΩΓΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ

Συναγερμός από διαρροή αερίου

* Αποκλείστηκε η περιοχή και η βλάβη επιδιορθώθηκε άμεσα από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Δημοσίευση: 08 Απρ 2017 8:34

Βλάβη σε αγωγό φυσικού αερίου χαμηλής πίεσης επί της οδού Σκαρλάτου Σούτσου, πιθανότατα λόγω εργασιών σε αγωγό ύδρευσης της ΔΕΥΑΛ σημειώθηκε χθες στις 9.10 περίπου το πρωί στη Λάρισα. Η βλάβη προκάλεσε διαρροή αερίου, με τη χαρακτηριστική οσμή του αερίου να διαχέεται με συνέπεια να τεθούν σε συναγερμό Αστυνομία, Πυροσβεστική και εταιρία παροχής αερίου.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η υπηρεσία Διαχείρισης Δικτύου και Άμεσης Επέμβασης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ όπου με το αρμόδιο τεχνικό προσωπικό πραγματοποιήθηκε διακοπή της παροχής φυσικού αερίου στο τμήμα αγωγού της Σ. Σούτσου από τη συμβολή με την οδό Παπακυριαζή έως τη συμβολή με την οδό Αθ. Διάκου και παράλληλα έναρξη των εργασιών αποκατάστασης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας ΕΔΑ ΘΕΣΣ "με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ. έγινε προληπτικός αποκλεισμός της περιοχής για την άμεση πρόσβαση των τεχνικών συνεργείων και πραγματοποιήθηκε προληπτική διαβροχή στον χώρο πέριξ της τομής του οδοστρώματος. Τα συνεργεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ εργάστηκαν πυρετωδώς ούτως ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του συγκεκριμένου τμήματος του αγωγού. Οι παροχές των καταναλωτών επί της Σκαρλάτου Σούτσου, διακόπηκαν για το διάστημα που πραγματοποιούνταν οι εργασίες αποκατάστασης, και επανατροφοδοτήθηκαν επιτυχώς μετά το πέρας τους. Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ βρίσκεται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών με εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό καθώς και με ενεργό τηλεφωνικό κέντρο 24ώρου βάσεως που λειτουργεί στον αριθμό 10302, ενώ έχει προσομοιάσει κατά το παρελθόν σε ασκήσεις ετοιμότητας πληθώρα ανάλογων περιστατικών ώστε να ανταποκρίνεται επιχειρησιακά με το βέλτιστο δυνατό τρόπο στις πραγματικές συνθήκες".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass