Νεκρός Λαρισαίος φοιτητής στο «Ναυάγιο» της Ζακύνθου

Δημοσίευση: 29 Απρ 2017 17:20 | Τελευταία ενημέρωση: 29 Απρ 2017 17:32

Ένας 23χρονος Λαρισαίος φοιτητής με καταγωγή από το Σιτόχωρο Φαρσάλων βρήκε τραγικό θάνατο, πέφτοντας από τα βράχια του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί. Πρόκειται για τον Δημοσθένη Χρ. Γιωτόπουλο, σπουδαστή του ΤΕΙ Ζακύνθου.

Το θλιβερό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής λίγο μετά τις 5.30. Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν ειδησεογραφικά site του νησιού, την ώρα εκείνη το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου δέχτηκε κλήση από τουρίστρια Ολλανδικής καταγωγής η οποία ανέφερε πως είχε δει έναν άνδρα να πέφτει από το γκρεμό του Ναυαγίου, χωρίς όμως να διευκρινίσει αν επρόκειτο για ατύχημα ή όχι.

Κινητοποιήθηκε το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Λιμεναρχείο Ζακύνθου που έφθασαν στην περιοχή και εντόπισαν το άψυχο σώμα του άνδρα, σε παραλία παρακείμενη αυτής του Ναυαγίου και σε απόσταση λίγων εκατοστών από την ακτή.

Η σορός του 23χρονου μεταφέρθηκε με σκάφος του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι της Ζακύνθου και, από εκεί, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο του νησιού, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του λόγω πτώσης από πολύ μεγάλο ύψος.

Στο σημείο από όπου έπεσε ο άνδρας είχε αφήσει ένα σακίδιο πλάτης με προσωπικά του αντικείμενα και ένα κινητό τηλέφωνο. Το νεαρό αναγνώρισε ο σπιτονοικοκύρης του στη Ζάκυνθο ενώ χθες έφθασαν στο νησί η οικογένεια και συγγενείς του για την αναγνώρισή του.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο, όπου επρόκειτο να γίνει η νεκροψία και νεκροτομή. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι από τον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου Σιτοχώρου.

Το Λιμεναρχείο Ζακύνθου διενεργεί την προανάκριση για να διαπιστώσει αν επρόκειτο για ατύχημα ή αυτοκτονία. Πάντως στο σημείο απ΄όπου έπεσε βρέθηκαν προσωπικά του είδη μεταξύ των οποίων το κινητό του τηλέφωνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass