ΚΟΡΥΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΜΑΪΟΥ

Η Λάρισα τιμά τον πολιούχο Αγ. Αχίλλιο

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2017 9:57

Με φωταγώγηση δημόσιων κτιρίων ξεκινούν την Παρασκευή 12 Μαΐου οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του πολιούχου Λάρισας Αγ. Αχιλλίου. Στις εκδηλώσεις θα βρεθεί και η ιστορική μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού η οποία θα πραγματοποιήσει μια και μοναδική συναυλία, τη Δευτέρα 15 Μαΐου στις 8 το βράδυ στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, ανήμερα της γιορτής.

Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού έρχεται στη Λάρισα, στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Αχιλλίου, ύστερα από πρόσκληση του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη και με τη συμβολή του Λαρισαίου υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναλυτικά το πρόγραμμα εορτασμού του Πολιούχου της Λάρισας έχει ως εξής: Την Παρασκευή 12 Μαΐου: Φωταγώγηση των Δημόσιων, Δημοτικών Καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 14ης και 15ης Μαΐου 2017.

Την Κυριακή 14 Μαΐου: Στις 8 π.μ. επίσημη έπαρση σημαίας και στις 7:30 μ.μ πανηγυρικός εσπερινός του Πολιούχου Αγίου Αχιλλίου. Τη Δευτέρα 15 Μαΐου: 7:00 π.μ. Κωδωνοκρουσία επί 10λεπτο από όλους τους ιερούς ναούς της πόλης και στη συνέχεια εωθινό από τη μουσική, της 1ης Στρατιάς και από τη Φιλαρμονική του Δήμου Λάρισας.

Στις 10:15 π.μ. Προσέλευση επισήμων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου. Στις 10:45 π.μ. Εκκίνηση πομπής για την Περιφορά του Ιερού Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό μέσω των οδών Μανωλάκη - Κύπρου προς την Κεντρική πλατεία και από εκεί διά των οδών Φιλελλήνων - Βενιζέλου προς τον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου.

Μετά το τέλος της Εορτής η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Λάρισας και ο Εμπορικός Σύλλογος θα παραθέσουν δεξίωση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (Παπακυριαζή 44, 3ος όροφος) προς τιμή των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, των φορέων και του λαού της πόλης. 8:00 μ.μ. Συναυλία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στην Κεντρική πλατεία της πόλης.

* Να σημειωθεί ότι από το πρωί της Δευτέρας 15 Μαϊου, σε δρόμους πέριξ του Μητροπολιτικού Ναού και της Κεντρικής πλατείας, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν σε απαγόρευση της στάθμευσης και της διέλευσης αυτοκινήτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass