ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΚΛ

«Δεν θα τους περάσει ο αντισυνδικαλιστικός νόμος»

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2017 16:14

Συγκέντρωση ενάντια στον αντισυνδικαλιστικό νόμο πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο νομού Λάρισας.

Κατά την ομιλία του ο γενικός γραμματέας του ΕΚΛ Πάρις Λιόλιος υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σε συνεργασία με την Ε.Ε και το ΔΝΤ μπροστά στο κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης και με τη στήριξη των υπολοίπων αστικών κομμάτων, όπως της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, θα δώσει ένα σημαντικό χτύπημα στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα».

Ο γραμματέας του ΕΚΛ έκανε λόγο για «χτύπημα στην οργάνωση των εργατικών αγώνων και στο απεργιακό δικαίωμα. Μπροστά σε αυτή τη βαρβαρότητα για λογαριασμό του κεφαλαίου, ετοιμάζεται να βάλει τους εργατικούς διεκδικητικούς αγώνες στον πάγο. Δεν θα τους περάσει».

Ο κ. Λιόλιος κάλεσε τους εργαζόμενους «να σημάνουν συναγερμό σε όλα τα σωματεία, κάθε τίμιος συνδικαλιστής να μπει στη μάχη, κάθε εργάτης να οργανωθεί στο σωματείο του για να δυναμώσει ο ταξικός αγώνας. Δεν κάνουμε βήμα πίσω από το δικαίωμά μας να συζητάμε στους χώρους δουλειάς, να οργανωνόμαστε, να συμμετέχουμε στις διαδικασίες και στις αποφάσεις των σωματείων, στην καθημερινή διεκδίκηση για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας».

Ο γ.γ. του ΕΚΛ έκλεισε λέγοντας ότι «αν τολμήσουν να φέρουν απεργοκτόνο νόμο, το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, θα οργανώσει συγκέντρωση και εικοσιτετράωρη πανεργατική απεργία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass