ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

"Μαζική συσπείρωση λαϊκών νοικοκυριών με το ΚΚΕ"

Δημοσίευση: 05 Νοε 2017 15:30

Για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τον ρόλο της τοπικής διοίκησης και την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, υπογραμμίζοντας «την ανάγκη για μαζική συσπείρωση εργατοϋπαλλήλων, μικρομεσαίων αγροτών και ΕΒΕ με το ΚΚΕ», μίλησε το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης ο Τάσος Τσιαπλές, σε σύσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης Φαρσάλων, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Φαρσάλων.


Είχε προηγηθεί διήμερη περιοδεία αντιπροσωπείας της Κ.Ο. Φαρσάλων με τον κ. Τσιαπλέ, κατά τη διάρκεια της οποίας επισκέφθηκαν:
* Την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φαρσάλων όπου συζήτησαν με εργαζόμενες για την κατάσταση που επικρατεί σε προνοιακές δομές, οι οποίες στηρίζονται κυρίως σε διάφορα προγράμματα και σε εργαζόμενους χωρίς εξασφαλισμένη την μόνιμη εργασία.
* Το Αμαξοστάσιο του δήμου, όπου μίλησαν στους εργαζόμενους, για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ από τη σημερινή άθλια κατάσταση που ζούμε, για την ανάγκη οι εργαζόμενοι στους Δήμους να μπούνε μαζικά στον αγώνα για το δικαίωμα στην πλήρη και σταθερή εργασία για όλους, κόντρα στις ελαστικές μορφές εργασίας.
* Το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, όπου ενημερώθηκαν από τους εργαζόμενους και τον εκπρόσωπο του σωματείου τους, για τις ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα που υπάρχουν, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να λειτουργήσει με βάση τις ανάγκες, όχι μόνο αντιμετώπισης των περιστατικών που καταφεύγουν εκεί, αλλά και για την ανάπτυξη της πρόληψης, σε μια περιοχή που κατοικούν πάνω από 20.000 κάτοικοι.
* Το ΕΠΑΛ Φαρσάλων, όπου μίλησαν στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς, εκφράζοντας τη στήριξη του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στις κινητοποιήσεις και στα αιτήματά τους για να μην κλείσει κανένα τμήμα στο ΕΠΑΛ Φαρσάλων.
* Το χωριό Βασιλί Φαρσάλων, όπου συζήτησαν με κατοίκους για τα προβλήματα των ανοιχτών τιμών στα αγροτικά προϊόντα, του υψηλού κόστους παραγωγής, τη βαριά φορολογία, κ.α.
Ακολούθησε περιοδεία στη λαϊκή αγορά των Φαρσάλων, όπου μοιράστηκε ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, στην οποία αναφέρονταν στην πρόταση ψηφίσματος που κατέθεσε για έγκριση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, για την προστασία των σπιτιών των εργατικών-λαϊκών οικογενειών από τις κατασχέσεις, το οποίο καταψήφισαν, τόσο η πλειοψηφούσα παράταξης της Ν.Δ., όσο και οι παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ, των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass