ΔΗΜ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Έχει και αυτή τα προβλήματά της…

Δημοσίευση: 26 Νοε 2017 16:08

«Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας έχει και αυτή τα προβλήματά της, τα οποία όλοι μας προσπαθούμε να επιλύσουμε εν μέσω μιας δύσκολης και πολυεπίπεδης συγκυρίας» δηλώνει ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Δημ. Παπαδημόπουλος με αφορμή σχόλιο της «Ε».

Όπως αναφέρει στην απάντησή του «Στη 2η σελίδα του προχθεσινού φύλλου της εφημερίδας της 23ης Νοεμβρίου 2017 και στη στήλη «ψιθυριστά και …άλλα», ο συντάκτης σας, αναφερόμενος σε τακτική -ως είθισται- επίσκεψή μου στη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Λάρισας, κάνει λόγο για «σωρεία προβλημάτων και γκρίνια των υπαλλήλων», με αποτέλεσμα – κατά την άποψή του – να «μαυρίσει η ψυχή μου».

Είναι γνωστό ότι, οι αιρετές Περιφέρειες, δοκιμάζονται καθημερινά εξαιτίας της δραστικής περικοπής της προβλεπόμενης και θεσμοθετημένης χρηματοδότησής τους, καθώς και της έλλειψης προσωπικού, δεδομένου ότι η υποστελέχωση υπολείπεται κατά πολύ των αναγκών.

Παρεμβαίνω, λοιπόν, δια του παρόντος, επισημαίνοντας ότι, ενώ ο συντάκτης της εφημερίδας αναγνωρίζει πως το φιλότιμο (των υπαλλήλων) περισσεύει και ο πολίτης εξυπηρετείται, ταυτόχρονα το συμπέρασμά του για την ύπαρξη προβλημάτων, που – όπως γράφει – «μου μαύρισε την ψυχή», δεν αποτελεί περιγραφή και αποτύπωση της πραγματικότητας αλλά «ζωγραφική» της δικής του εικόνας, που δικαιούται να την έχει, όχι όμως και να την αποδίδει σε εμένα και μάλιστα με τέτοια ένταση.

Στη 2η σελίδα επίσης των «ψιθυριστών», στο χθεσινό φύλλο της 24ης Νοεμβρίου 2017, ο συντάκτης σας, που υπογράφει ως Ζ, υπερβαίνοντας τα όρια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας – έστω και καλοπροαίρετα – υιοθετεί την άποψη του συναδέλφου του συντάκτη, χωρίς να έχει ερευνήσει και διασταυρώσει πληροφορίες, αποδίδοντας και αυτός με τη σειρά του λανθασμένως ότι εγώ «διαπίστωσα μαύρα χάλια». Και για να το «διασκεδάσουμε», προφανώς επηρεαζόμενος από την Black Friday (μαύρη Παρασκευή).

Δεν υπάρχει τομέας του δημοσίου ή του ιδιωτικού βίου χωρίς προβλήματα. Δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς προβλήματα. Το ζήτημα είναι η μεταξύ μας αλληλεγγύη και αλληλοπεριχώρηση.

Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας, για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω, έχει και αυτή τα προβλήματά της, τα οποία όλοι μας προσπαθούμε να επιλύσουμε εν μέσω μιας δύσκολης και πολυεπίπεδης συγκυρίας.

Και φυσικά, εκτιμώντας την ευσυνειδησία και τις ικανότητες της Διεύθυνσης καθώς και των υπαλλήλων της υπηρεσίας, την αποτελεσματικότητα, την άκρως υπεύθυνη και έγκαιρη διεκπεραίωση των πολυειδών υποθέσεων των συμπολιτών μας, σε σχέση με πλείστες όσες αντίστοιχες υπηρεσίες της χώρας, οφείλω και οφείλουμε – χωρίς καμία υπερβολή – να απονείμουμε εύφημο μνεία στο προσωπικό μας, δίπλα στο οποίο στεκόμαστε, στηρίζοντάς το εμπράκτως» καταλήγει ο κ. Παπαδημόπουλος.

(Σ.Σ. Η «μαυρίλα», μεταφορικά η στενοχώρια, προκύπτει φυσικά ως αποτέλεσμα της παρατεταμένης δύσκολης κατάστασης που βρίσκεται η διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών. Δύσκολη και συνεπώς στενάχωρη η κατάσταση για την υπηρεσία. Το βλέπουν και το βιώνουν οι υπάλληλοι, το βλέπουν και οι πολίτες. Μόνο ο αντιπεριφερειάρχης προφανώς δεν βλέπει στενάχωρη κατάσταση και μιλά για το φιλότιμο των υπαλλήλων αποφεύγοντας να αναφερθεί στους τρόπους με τους οποίους θα συνδράμει για την επίλυση των προβλημάτων ως εκπρόσωπος της περιφερειακής αρχής στο νομό. Για την ταμπακιέρα δηλαδή τίποτε…).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass