Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Αυξημένη η ζήτηση στα ξενοδοχεία

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2017 22:20

Το στοίχημα που έβαλε η Δημοτική Αρχή με το Πάρκο των Ευχών ήδη φαίνεται ότι το κερδίζει.

Το Πάρκο των Ευχών φέρνει τουρίστες στη Λάρισα και αυτό αποδεικνύεται από την πληρότητα των ξενοδοχείων της πόλης. Ήδη σχεδόν το σύνολο των ξενοδοχείων της πόλης είναι κλεισμένο για τα Χριστούγεννα, ενώ όσοι κάνουν σχέδια για τη Λάρισα την περίοδο των γιορτών, θα πρέπει εγκαίρως να κάνουν κράτηση καθώς η διαθεσιμότητα δωματίων μέρα με τη μέρα μικραίνει.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Λάρισας κ. Ειρήνη Παπαϊωάννου μιλώντας στην «Ε» επιβεβαιώνει ότι το ενδιαφέρον του κόσμου και των τουριστικών πρακτορείων είναι αυξημένο. «Είναι γεγονός ότι η Λάρισα έχει ενισχύσει τη θέση της με το Πάρκο των Ευχών. Εξάλλου, είναι μια πόλη που βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλίας και αποτελεί ιδανικό προορισμό καθώς προσφέρεται τόσο για αγορές και βόλτες στο κέντρο αλλά και στο νέο χριστουγεννιάτικο χώρο, το Πάρκο των Ευχών, αλλά και για κοντινές εξορμήσεις σε Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλο. Το Πάρκο των Ευχών είναι ένα ελκυστικό τουριστικό προϊόν και θα έπρεπε να έχει γίνει πολλά χρόνια πριν. Μας δίνει πλέον τη θέση που μας ταιριάζει. Χρειαζόταν να γίνει κάτι τέτοιο» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την κ. Παπαϊωάννου, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εκδηλώνεται από τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ πέρα από τη λειτουργία του Πάρκου των Ευχών, θετικά στην αύξηση της επισκεψιμότητας λειτούργησαν και οι τιμές των ξενοδοχείων της πόλης. «Τα ξενοδοχεία της Λάρισας είναι τα πιο φθηνά και έντιμα. Κανείς δεν ανέβασε τιμές λόγο γιορτών και θεωρώ ότι και αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο. Οι τιμές σε συνδυασμό με την ωραία αξιοποίηση του χώρου του Αλκαζάρ θα δώσουν νέα ώθηση τόσο στον κλάδο μας, όσο και στην αγορά» σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Παπαϊωάννου.

ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Σχετικά Άρθρα