ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Στις κάλπες οι συνταξιούχοι

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2018 22:17

Στις κάλπες προσέρχονται οι συνταξιούχοι της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ και συγχωνευθέντων ασφαλιστικών ταμείων νομού Λάρισας για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., Εκτελεστικής Επιτροπής και αντιπροσώπων για το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και την ομοσπονδία.

Οι αρχαιρεσίες θα γίνονται από τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου έως την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χθες η παράταξη «Αγωνιστική Ενότητα Συνταξιούχων», απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία όλων των συνταξιούχων.

«Το σωματείο μας ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, για να διεκδικήσει όχι μόνο εκείνα που αφορούν στους συνταξιούχους, αλλά όλη την κοινωνία. Είμαστε παντός καιρού. Συμπαρασταθήκαμε σε όλους, ανέφερε ο εκπρόσωπος της παράταξης Θανάσης Κουματζέλης καλώντας τους συνταξιούχους να στηρίξουν με την ψήφο τους την “Αγωνιστική Ενότητα Συνταξιούχων” διότι όπως σημείωσε «έχουμε το δίκιο με το μέρος μας». Συγχρόνως επέστησε την προσοχή των συναδέλφων του «να μην εμπιστεύονται κάποιους που εμφανίστηκαν στο σωματείο μας χθες και από το πουθενά, με την ονομασία “Ανεξάρτητη” Συνδικαλιστική Κίνηση, είναι αυτοί που εκπροσωπούν τον νέο κυβερνητικό συνδικαλισμό, είναι αυτοί που δεν έβγαλαν κουβέντα για όλα τα μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζοντας την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων και τσάκισαν συνταξιούχους και εργαζόμενους, είναι αυτοί που δεν πήραν μέρος σε καμία κινητοποίηση, καμία πορεία σε καμία συνέλευση του σωματείου μας. Και έρχονται σήμερα να ζητήσουν την ψήφο μας. Αλήθεια γιατί; Στόχος πιστεύουμε ότι είναι να βγάλουν το σωματείο από τον αγωνιστικό δρόμο και το σύρουν στον κυβερνητικό συνδικαλισμό».

Οι συνταξιούχοι επιμένουν και διεκδικούν ζητήματα, όπως αυτά της κοινωνικής ασφάλισης, της υγείας, της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, μισθολογικά, φορολογικά, παιδείας, πρόνοιας. «Μας γνωρίζετε πολύ καλά, οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της “Αγωνιστικής Ενότητας Συνταξιούχων” ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Οι συνταξιούχοι θα πρέπει να έρθουν μαζικά να ψηφίσουν, να μην στηρίξουν αυτούς που εμφανίζονται από το πουθενά», σημειώνει εκ μέρους της παράταξης η Φωτεινή Σβάρνα.

Το ψηφοδέλτιο στελεχώνουν οι: Βαγενάς Μιχάλης, Βαμβακίδης Βασίλειος, Γεροστέργιου Ευθυμία, Γιαννούλου Φιλιώ, Γκουζιώκας Κωνσταντίνος, Ευθυμίου Μιχαήλ, Ζαφειρίου Σταύρος, Ζιάγκα Άννα, Ζιάρας Βασίλειος, Καλόγηρος Τηλέμαχος, Καρράς Θωμάς, Καφρίτσας Δημήτριος, Κομνηνού Γεωργία, Κουμαντζέλης Αθανάσιος, Κουμαντζέλης Κλεάνθης, Λουτριώτη Ευτυχία, Μάνης Κωνσταντίνος, Μαραγκόζης Στέλιος, Μπισμπίκης Αναστάσιος, Νταφούλης Κωνσταντίνος, Παπαδούλης Γεώργιος, Σβάρνα Φωτεινή, Σταμουλάκης Βασίλειος, Τζιούρας Αθανάσιος, Τσιγιάννης Χρήστος, Τσιπλάκης Ελευθέριος, Τσολάκης Ιωάννης, Χουινάβας Στέργιος, Ψωμολιάς Γεώργιος.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή: Γκουτζαμάνης Νικόλαος, Σίσκου Δήμητρα, Χαλκιάς Νικόλαος, Χατζούλης Βασίλειος.

Ζωή Παρμάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass