Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Ώριμες μελέτες 60 εκ. ευρώ για μικρά και μεγάλα έργα

* «Συνεχίζουμε και την επόμενη δημοτική περίοδο»

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2018 22:10

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε προχθές Παρασκευή βράδυ σε γνωστό καφέ των Γόννων, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Παράταξης «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης » του δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου.

Ο κ. Κολλάτος στον χαιρετισμό του εξέφρασε τις θερμές ευχές του για καλή χρονιά και ευχαρίστησε τους αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους καθώς και όλους που βρέθηκαν δίπλα του στις εκλογές στο ψηφοδέλτιό του και στήριξαν τον συνδυασμό «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης». Παράλληλα έκανε γνωστό ότι η δημοτική παράταξη συνεχίζει στον Δήμο Τεμπών και την επόμενη δημοτική περίοδο

Στη συνέχεια ο κ. Κολλάτος τόνισε μεταξύ άλλων: «Με τη βοήθεια όλων σας έχουμε καταφέρει, υπερνικώντας τις υφιστάμενες δύσκολες συγκυρίες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να προσφέρουμε ουσιαστικό έργο στον Δήμο μας, προχωρώντας εκεί που οι άλλοι σταματούν.

Είμαι περήφανος για τη συνεργασία και την αποτελεσματικότητα όλων σας. Έχουμε πιστεύω αποκτήσει εκείνη τη χημεία μεταξύ μας που μας επιτρέπει να λειτουργούμε συμπληρωματικά με ξεκάθαρη στόχευση την επίλυση των προβλημάτων. Η επίτευξη των στόχων και υλοποίηση των δεσμεύσεών μας είναι κοινή. Συνεχίζουμε να λειτουργούμε ένα Δήμο χωρίς αντιπαλότητες και περιθωριοποιήσεις, με κοινωνική δικαιοσύνη και ευαισθησία, κρατώντας δυνατό τον δεσμό με τον δημότη μας . Συνεχίζουμε ως δημοτική αρχή να θέτουμε και να συνθέτουμε. Να ενώνουμε και να υπερασπιζόμαστε την κοινωνική συνοχή. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε και οι συνδημότες μας γνωρίζουν με ποιον έχουν να κάνουν. Κρατάμε ζωντανή την ελπίδα επειδή ακριβώς είμαστε μια δημοτική αρχή με όραμα, στρατηγική, και αποτελεσματικότητα.

Επί επτά χρόνια καταβάλλουμε κοπιώδεις προσπάθειες πάνω σε ένα στοχευμένο πλαίσιο και δημιουργούμε τις βάσεις και τις υποδομές για την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Τεμπών. Θεωρούμε απόλυτα εύλογο να επιδιώκουμε τη συνέχιση, ολοκλήρωση όσων έχουμε δρομολογήσει και παράλληλα την υλοποίηση καινούργιων σχεδίων μας.

Ξέρουμε ότι οι συνθήκες είναι δύσκολες, ξέρουμε όμως όλοι ότι περιμένουν πολλά από μας.

Και είναι όλων μας στοίχημα να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο.

Θέλω να ξέρετε ότι η αγάπη μας για τον Δήμο Τεμπών, το πάθος μας για αυτόν τον Δήμο είναι πάνω από όλα.

Προσπαθήσαμε και πετύχαμε πολλά στον Δήμο μας, έχουμε ήδη ώριμες μελέτες προϋπολογισμού 60 εκ. ευρώ με το που θα ανοίξει το νέο πρόγραμμα και το νέο ΕΣΠΑ να μπορέσουν να δρομολογηθούν έργα που αφορούν έργα στο δήμο μας».

Την πίτα ευλόγησαν οι ιερείς του χωριού πατέρες Ιωάννης και Παύλος καθώς και ο ιερέας της ενορίας Μακρυχωρίου π. Ιωάννης.

Ο τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν η υποψήφια του συνδυασμού κ. Βάσω Στραβέλα .

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass