Οι εργαζόμενοι στη ΔΗΚΕΛ

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2018 15:24

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε το προσωπικό της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗΚΕΛ) του Δήμου Λαρισαίων που εργάζεται στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ), στον Παιδικό Σταθμό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, στα προγράμματα «ESTIA» και «Βοήθεια στο Σπίτι» καθώς και το διοικητικό προσωπικό της ΔΗ.Κ.Ε.Λ.

Σε μια ατμόσφαιρα ζεστής επικοινωνίας, με την παρουσία του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη, του αντιδημάρχου Δημήτρη Δεληγιάννη, του προέδρου της ΔΗΚΕΛ Δημήτρη Μπαμπαλή, των μελών Βαγγέλη Κυριτσάκα, Βάιου Κυριτσάκα, Αντώνη Παπουτσή και Ελευθερίας Τζανακούλη, οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί και να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά. Ο πρόεδρος Δημήτρης Μπαμπαλής τόνισε «τη σημαντική λειτουργία της ΔΗΚΕΛ ως δυναμικού μοχλού υποστήριξης για την κοινωνική πολιτική του Δήμου και το συνολικό έργο της».

Ο δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης μίλησε θερμά «για τον σπουδαίο κοινωνικό και εκπαιδευτικό ρόλο που επιτελούν οι δομές που υπάγονται στη ΔΗΚΕΛ» ενώ ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Δεληγιάννης σημείωσε «την αυξητική ποσοτικά και ποιοτικά πορεία των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΜΕΑ και την ενεργητική συμμετοχή τους στα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και κοινωνικά τεκταινόμενα της πόλης».

Χορός, μουσική και μια λαχειοφόρος με πλούσια δώρα, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα ζωντάνιας και κεφιού μεταφέροντας θετικά και αισιόδοξα μηνύματα για τη νέα χρονιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass