ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΤΕΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ανελκυστήρες νέας τεχνολογίας

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2018 15:32

Στην ανάγκη αναβάθμισης και καταγραφής του εγκατεστημένου στόλου των ανελκυστήρων στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Τμήματος Ν. Παπαγεωργίου, δεσμευόμενος ως εκπρόσωπος του Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ να συνδράμει σε μία τέτοια προσπάθεια.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώθηκε στη Λάρισα, υπό την αιγίδα του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, η ημερίδα «Ανελκυστήρες : Νέες τεχνολογίες και νομοθεσία» από την OTIS Ελλάδας και Κύπρου.

Εκτός από τον Ν. Παπαγεωργίου, χαιρετισμό απηύθυνε o Αθανάσιος Μπίκας, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, ενώ ομιλητές ήταν ο Άρης Πλιάτσικας, διευθυντής Β. Ελλάδας και η Νέλλη Μασούρη, διευθύντρια ποιότητας.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τη νέα νομοθεσία περί ανελκυστήρων, για το νέο πρότυπο ΕΝ 81.20 αλλά και για νέες τεχνολογίες, που καθιστούν τους ανελκυστήρες ασφαλέστερους και υψηλής ενεργειακής κλάσης (Α), καθώς παρέχουν εξοικονόμηση ενέργειας έως και 75%. Στο τέλος διατέθηκε χρόνος για ερωταπαντήσεις και διευκρινίστηκαν σημαντικά θέματα μελετητών και κατασκευαστών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass