Διακρίσεις του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου

• Πήρε 1ο βραβείο κοινού και 4η θέση θεάτρου σε Αγώνες Τέχνης

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2018 21:46

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Με επιτυχία συμμετείχε στους Αγώνες Τέχνης το 2ο Γυμνάσιο Τυρνάβου που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνονται από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη.


Οι Αγώνες Τέχνης απευθύνονται σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Ελλάδας και της Ομογένειας, με την έγκριση του Υ.Π.Π.Ε.Θ.
Δόθηκε έτσι η δυνατότητα στους μαθητές που συμμετείχαν, να καλλιεργήσουν και να αναδείξουν τις δεξιότητές τους στην καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία. Παράλληλα, να συνειδητοποιήσουν την αξία της τέχνης στην εποχή μας, μέσα σε ένα περιβάλλον απόλυτα εκπαιδευτικό, που διδάσκει τον καθαρό και δίκαιο αγώνα.
Ο διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου έδωσαν τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου να παρακολουθήσουν και άλλες θεατρικές παραστάσεις, οργανώνοντας εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, όπου είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν χώρους έκθεσης και εργαστήρια στο Πανεπιστήμιο, καθώς και τη Ροτόντα και το Αρχαιολογικό Μουσείο.
Η θεατρική ομάδα αποτελούμενη από 18 μαθητές (ηθοποιούς, βοηθούς, μακιγιέρ, φροντιστές) κέρδισε την 4η θέση για την παράσταση «Η Ποντικοπαγίδα», ένα θεατρικό αστυνομικό θρίλερ της Αγκάθα Κρίστι. Πήρε επίσης το 1ο βραβείο Κοινού και πολλά θετικά σχόλια από τους κριτές και τους διοργανωτές των Αγώνων – Τέχνης.
Οι μαθητές – ηθοποιοί με αλφαβητική σειρά είναι: Αρλέτος Θεόδωρος, Βουλγαράκη Στέλα, Γκανάτσιου Λυδία, Γκουλέτσα Αντιγόνη, Δερπάνης Νικόλαος, Κουγιαγκάς Γεώργιος, Μακαγιός Γεώργιος, Μπακαής Εμμανουήλ, Μπαράκος Ιωάννης, Μπαράκος Κωνσταντίνος, Μπέζα Αλεξία, Ντέλα Αικατερίνη, Πάσιος Ραφαήλ, Πέρπερας Αλέξανδρος, Σαπουνά Αικατερίνη, Σάρκου Κλαούντια, Τζαφέρη Ηλιάνα, Τριανταφύλλου Δέσποινα.
Υπεύθυνη καθηγήτρια – σκηνοθέτης: κ. Μπαλάφα Ευγενία.
Συνεργάτιδες – καθηγήτριες ήταν οι κ. Τότσιου Δήμητρα και Κουτσιμανή Τατιάνα.
Στον ίδιο διαγωνισμό στην κατηγορία «Φωτογραφία» ο μαθητής Γεώργιος Μακαγιός κέρδισε το 2ο βραβείο και στην κατηγορία «Ζωγραφική» και η μαθήτρια Λυδία Γκανάτσιου κέρδισε το 3ο βραβείο και το 1ο βραβείο κοινού.
Ο διευθυντής κ. Νίκος Πορτέσης και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου συγχάρηκαν τους μαθητές που συμμετείχαν και βραβεύτηκαν και ελπίζουν και εύχονται περισσότερες μελλοντικές συμμετοχές και επιτυχίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass