ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΣΣΑΣ

Τίμησαν την Hμέρα της Γυναίκας

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2018 16:23

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Σε μια κατάμεστη αίθουσα σε γνωστή ταβέρνα της Όσσας ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών περιοχής Συκουρίου και η Ομάδα Γυναικών Όσσας διοργάνωσαν μια όμορφη εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας.


Στην εκδήλωση αρχικά χαιρέτισαν η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών περιοχής Συκουρίου κ. Κατερίνα Δρογκούλα, τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και η κ. Μυροφόρα Νταφούλη υπεύθυνη γυναικών της Ομάδας Όσσας οι οποίες αναφέρθηκαν στη συμβολική γιορτή της Γυναίκας και στο νόημά της καθώς και στις δραστηριότητες του Συλλόγου και της Ομάδας. Ακολούθησε χαιρετισμός του προέδρου του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών και αντιπροέδρου του ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Λάμπρου Ζάρρα.
Ο κ. Ζάρρας μεταφέροντας και τον χαιρετισμό του δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τόνισε ότι ως Δημοτική Αρχή τιμούν τους αγώνες των γυναικών, ενδυναμώνουν τον ρόλο και τη θέση τους στη λήψη αποφάσεων και στην κοινωνία, στηρίζουν τη γυναίκα μέσα από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου και τις δομές «Κέντρο Κοινότητας, ΚΕΠ Υγείας, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παιδικοί Σταθμοί, Βοήθεια στο σπίτι, δίνοντας προτεραιότητα στη γυναίκα, την άνεργη, τη χαμηλά αμειβόμενη, την ανασφάλιστη, τη μητέρα, τη συνταξιούχο, την πολύτεκνη, την κακοποιημένη. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με γλέντι μέχρι αργά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass